Fudura gaat meer op eigen benen staan vanaf 1 november

Fudura gaat meer op eigen benen staan vanaf 1 november

Enexis en Fudura steken energie in de toekomst. Het Wetsvoorstel Voortgang Energietransitie beweegt ons om verder los te komen van elkaar. Vanaf 1 november 2016 focust Enexis zich volledig op zijn rol als netbeheerder, Fudura richt zich als specialist op de grootzakelijke klant.

Per 1 november splitsen wij de niet-gereguleerde producten en diensten voor onze grootzakelijke klanten. Concreet betekent dit dat de meterdiensten en de verhuur van bedrijfsmiddelen voor zakelijke klanten vanaf dat moment volledig overgaan van Enexis naar Fudura. Hierbij blijft Fudura onderdeel van Enexis Groep.

Wetsvoorstel Voortgang Energietransitie
Sinds 2011 werkt het ministerie van Economische Zaken aan het Wetsvoorstel Voortgang Energietransitie en geeft hiermee uitvoering aan het Energieakkoord. Het maakt de weg vrij naar een transparante en duurzame energiehuishouding in 2050, de zogeheten energietransitie. Met de splitsing van Enexis en Fudura bereiden wij ons nu al voor op de gevolgen van het wetsvoorstel.

Toekomstbestendig
Volgens René Pruijssers, directeur Fudura, gaan klanten vooral profijt hebben van de verandering. “Onze klanten kunnen blijven rekenen op onze betrouwbare dienstverlening. De verandering zien zij terug in de manier van factureren en in de klantenservice. Beide nemen wij over van Enexis. Hierdoor komen wij voor onze dienstverlening zelf direct in contact met onze klant.”

Wij informeren onze klanten over de veranderingen op persoonlijke wijze: via een kaart. Daarnaast geven we heldere uitleg op www.fudura.nl/antwoorden.

Relevant