Fudura legt biogasleiding voor HEINEKEN-brouwerij Den Bosch

Fudura legt biogasleiding voor HEINEKEN-brouwerij Den Bosch

Directeur HEINEKEN ’s-Hertogenbosch Pieter van der Meulen en directeur Fudura René Pruijssers hebben gisteren het contract ondertekend voor de aanleg en het beheer van een biogasleiding.

Met deze samenwerking zet HEINEKEN in ‘s-Hertogenbosch wederom een belangrijke stap in het behalen van de doelstelling om in 2020 klimaatneutraal te brouwen. Eerder tekende de brouwer al het contract met waterschap Aa en Maas voor de levering van biogas. Fudura heeft als ambitie om de energievoorziening in Nederland verder te verduurzamen. Door de exploitatie van deze biogasleiding wordt daarin weer een belangrijke stap gezet.

Het contract is ondertekend op de brouwerij aan de Rietveldenweg. Het biogas komt via de aangelegde leiding in het ketelhuis van de brouwerij binnen en wordt gebruikt voor de opwekking van stoom ten behoeve van het productieproces.

Relevant

Succesvolle pilot ‘Jouw Energie Moment’ krijgt vervolg

Nieuws

In het laatste kwartaal van 2016 gaat het vervolg van de pilot ‘Jouw Energie Moment’ van start.

Fudura zet verder koers door overname Metsens

Nieuws

Softwaredienstverlener Metsens B.V. is per 1 februari 2016 overgenomen door Fudura B.V. De overname past binnen de strategie om de klant te voorzien van betrouwbare meetdata- en informatiediensten.