Fudura verlengt contract met Vestingloop

Afgelopen week heeft René Pruijssers, directeur Fudura, het sponsorcontract voor de Vestingloop in ’s-Hertogenbosch met één jaar verlengd. Het gezelligste loopevent van Zuid-Nederland met bijna 10.000 lopers kan al enkele jaren rekenen op de ondersteuning van Fudura. 

Als zogenaamde vitaliteitspartner van dit event zijn wij verbonden aan het thema veiligheid. ‘Het thema veiligheid past goed bij Fudura’ aldus René. ‘We werken immers elke dag veilig zodat we ook iedere dag weer veilig thuis komen. Zo is Fudura ook zichtbaar op de hesjes van de verkeersregelaars. Zodoende onderstrepen we het belang van veiligheid.’ 

Fudura houdt van energie en beweging. Dat maakt deze hardloopwedstrijd een passende gelegenheid om samen met onze medewerkers en klanten te beleven. 'Vandaar dat we dit de komende editie weer gaan doen.' De Vestingloop vindt plaats op zondag 27 mei 2018. 

Terugblik op 2017

Van dit sfeervolle hardloopevent is een aftermovie van de 12e editie van de BrandLoyalty Vestingloop beschikbaar. 

Relevant

Energiek door Den Bosch tijdens Vestingloop

Nieuws

Vol energie dwars door Den Bosch, zo liepen we op zondag 27 mei met een groot aantal klanten de jaarlijkse Vestingloop. Een sportief en gezellig event waar we eens op een andere manier optimaal gebruik maakten van energie. Met succes!

Batterijopslag: welke variant is voor u geschikt?

Bent u benieuwd of batterijopslag interessant is voor u? Fudura heeft partners waarmee ze samenwerkt op het gebied van opslagsystemen. Wanneer u de relevant gegevens in het formulier achterlaat, gaan wij samen met u kijken naar de mogelijkheden.