Mooie energieprestaties tijdens Vestingloop

Mooie energieprestaties tijdens Vestingloop Den Bosch

Vol energie dwars door Den Bosch. Op 21 mei liep Fudura samen met een aantal van onze klanten de jaarlijkse Vestingloop. Een sportief en gezellig event waar we eens op een andere manier optimaal gebruik maakten van energie. Met succes!

Op zondag 21 mei vond de twaalfde editie van de Vestingloop Den Bosch plaats. Fudura houdt van energie en beweging. Dat maakt deze hardloopwedstrijd een passende gelegenheid om samen met onze klanten te beleven.

Samen kilometers maken

Als sponsor van het event nodigden we klanten uit om samen energie op een ándere manier te beleven: fysiek. De uitnodiging resulteerde in een mooi aantal aanmeldingen. We hadden dan ook iets bijzonders te bieden. Alles werd geregeld: startnummers, hardloopshirts en - misschien wel de mooiste beloning voor zo’n knappe energieprestatie - het After Finish Terras. Samen nagenieten op ons eigen sponsorplatform.

Verbonden met veiligheid

Natuurlijk gaat onze bijdrage als sponsor verder. Want naast energie en beweging hebben we ook hart voor veiligheid. Daar werken we dagelijks aan met onze dienstverlening en producten, maar ook bij de Vestingloop dragen we er een steentje aan bij. Langs het hele parcours stonden veiligheidsmensen met opvallende vestjes, gefaciliteerd door Fudura. Herkenbaar en goed zichtbaar, wel zo veilig!

Behalve de veiligheid waren ook de prestaties op deze dag dik in orde. De 5, 10 en 15 kilometer werden met succes gelopen. Het gehele team heeft de eindstreep gehaald. Zo hebben we onze energie optimaal ingezet en gebruikt!