Werken (en solliciteren) bij Fudura

Anders denken en anders doen: dat geeft energie

Anders doen en anders zijn. Daar houden we van bij Fudura. We weten namelijk dat het ook werkelijk anders kán. Zo kiezen wij elke dag voor andere oplossingen. Slimmer, duurzamer, verrassender. Dat vraagt om mensen die anders denken en doen. En sinds vandaag vinden we die op een bijzondere manier.  

Of om precies te zijn: op een andere manier. We zoeken daarom professionals die energiek zijn en gek zijn op energie. Mensen die zichzelf op een slimme manier in the picture weten te zetten. 

Solliciteren Nieuwe Stijl ’In the picture’ nemen we heel letterlijk. Wij willen zien hoe iemand in z’n energie zit en welke energie onze mogelijk nieuwe collega uitstraalt. Daarnaast benutten we graag de mogelijkheden en technieken van vandaag - we zijn immers Fudura. Dus vergeet de brief want naast een C.V. kan een video onderdeel van het sollicitatieproces zijn.

Zo werkt het

Op onze Werken bij-pagina staan alle actuele vacatures en vertellen diverse Fudurianen over hun werkervaring. Een sollicitant wordt tijdens het sollicitatieproces uitgenodigd om een video op te nemen. Via de webcam van je computer, laptop of smartphone houdt de sollicitant een pitch over zichzelf.

Met de nieuwe manier van solliciteren hopen we dat friskijkers en anders denkenden ons weten te vinden en te verrassen. Natuurlijk op energieke wijze. Zoals we dat elke dag bij onze klanten doen.