Actueel

Filter actueel
Nieuws

Fudura verlengt contract met Vestingloop

Afgelopen week heeft René Pruijssers, directeur Fudura, het sponsorcontract voor de Vestingloop in ’s-Hertogenbosch met één jaar verlengd. Het gezelligste loopevent van Zuid-Nederland met bijna 10.000 lopers kan al enkele jaren rekenen op de ondersteuning van Fudura.

Fudura verzorgt stoommetingen voor Bio-Energie Centrale Cuijk

Nieuws

De Bio-energiecentrale Cuijk (BECC) gaat een stoom- en warmwaternet aanleggen op het industrieterrein Haven Cuijk. En Fudura helpt hier aan mee. Beide partijen hebben daarom hun handtekening gezet onder de zogenaamde ‘warme overeenkomst’ voor de totale dienstverlening om in aanmerking te komen voor subsidie uit de SDE-regeling.

Mooie energieprestaties tijdens Vestingloop

Nieuws

Vol energie dwars door Den Bosch. Op 21 mei liep Fudura samen met een aantal van onze klanten de jaarlijkse Vestingloop. Een sportief en gezellig event waar we eens op een andere manier optimaal gebruik maakten van energie. Met succes! Op zondag 21 mei vond de twaalfde editie van de Vestingloop Den Bosch plaats. Fudura houdt van energie en beweging. Dat maakt deze hardloopwedstrijd een passende gelegenheid om samen met onze klanten te beleven.

Omrin over Fudura

Verhalen

"Samen werken we continu aan toekomstgerichte en energierijke oplossingen. Zo denken wij bij Fudura en zo denken onze klanten. Vanuit deze gedachte werken Fudura en Omrin samen aan circulair."

Ruw Biogas

Expertise

Afvalverwerker Attero heeft de eerste biogasverzamelleiding van Nederland in gebruik genomen. Fudura is verantwoordelijk voor de realisatie van de biogasleiding en verzorgt ook het beheer en onderhoud.

Slim Laden

Expertise

Bij dit project wordt gewerkt aan slimme laadoplossingen die leiden tot lagere energie-infrastructuur kosten voor klanten, een optimale inpassing van duurzame energie en het vermijden van piekbelastingen.