Actueel

Filter actueel
Nieuws

‘Grootste slimme laadplein van Nederland in Den Bosch’

Met 98 ‘slimme‘ laadpunten voor elektrische auto's onder het hoofdkantoor van Enexis Groep aan de Bossche Magistratenlaan zegt het netwerkbedrijf sinds enige tijd het grootste slimme laadplein van Nederland te hebben. Dit toekomstbestendig Prik&Go laadplein is gerealiseerd door Fudura.

Wat ik vandaag niet weet, hoor ik morgen van Fudura

Nieuws

Wij ontvangen graag feedback van onze klanten om van te leren. Dit gebruiken wij om onze dienstverlening bij te sturen om zo nog succesvoller te zijn als klantgerichte organisatie. Lees hier de ervaring van bakkerij Broodje Van Eigen Deeg uit Groningen.

Energiek door Den Bosch tijdens Vestingloop

Nieuws

Vol energie dwars door Den Bosch, zo liepen we op zondag 27 mei met een groot aantal klanten de jaarlijkse Vestingloop. Een sportief en gezellig event waar we eens op een andere manier optimaal gebruik maakten van energie. Met succes!

Auto met zonne-energie opladen, zelfs als de zon niet schijnt

Nieuws

Fudura investeert in innovatie. Zo kunnen de bezoekers van Wildlands en het centrum van Emmen hun elektrische auto op de parkeerplaats ‘Q-Park Wildlands’ opladen op zonne-energie, zélfs als de zon niet schijnt. De combinatie van zonnepanelen, 5 laadpalen en een batterij, maakt dit mogelijk.

Moderna over Fudura

Verhalen

Een duurzame bedrijfsvoering vraagt om helder inzicht en een bewuste, actieve houding ten opzichte van energie. Voor Fudura een vanzelfsprekendheid. Dezelfde ‘groene drive’ herkennen we bij onze klanten. Zo ook bij Moderna Textielservice B.V. uit Hardenberg. Je kunt haast zeggen dat het een passie is.

Fudura verlengt contract met Vestingloop

Nieuws

Afgelopen week heeft René Pruijssers, directeur Fudura, het sponsorcontract voor de Vestingloop in ’s-Hertogenbosch met één jaar verlengd. Het gezelligste loopevent van Zuid-Nederland met bijna 10.000 lopers kan al enkele jaren rekenen op de ondersteuning van Fudura.

Warmte heeft waarde. Meet het slim.

Expertise

Meer dan 500.000 huishoudens in Nederland zijn aangesloten op een warmtenet. In de Randstad hebben 32 grote organisaties plannen voor massale aardgasloze nieuwbouw. Warmte wordt onze nieuwe energiebron.

Uw gebouwprestaties in beeld

Expertise

Inzicht in uw gebouwprestaties en uw kantoor klaarstomen voor de wetswijziging in 2023? Dat kan met de Energy Navigator. Vraag nu een gratis benchmark voor uw kantoor aan!

Fudura verzorgt stoommetingen voor Bio-Energie Centrale Cuijk

Nieuws

De Bio-energiecentrale Cuijk (BECC) gaat een stoom- en warmwaternet aanleggen op het industrieterrein Haven Cuijk. En Fudura helpt hier aan mee. Beide partijen hebben daarom hun handtekening gezet onder de zogenaamde ‘warme overeenkomst’ voor de totale dienstverlening om in aanmerking te komen voor subsidie uit de SDE-regeling.

Mooie energieprestaties tijdens Vestingloop

Nieuws

Vol energie dwars door Den Bosch. Op 21 mei liep Fudura samen met een aantal van onze klanten de jaarlijkse Vestingloop. Een sportief en gezellig event waar we eens op een andere manier optimaal gebruik maakten van energie. Met succes! Op zondag 21 mei vond de twaalfde editie van de Vestingloop Den Bosch plaats. Fudura houdt van energie en beweging. Dat maakt deze hardloopwedstrijd een passende gelegenheid om samen met onze klanten te beleven.

Omrin over Fudura

Verhalen

"Samen werken we continu aan toekomstgerichte en energierijke oplossingen. Zo denken wij bij Fudura en zo denken onze klanten. Vanuit deze gedachte werken Fudura en Omrin samen aan circulair."

Ruw Biogas

Expertise

Afvalverwerker Attero heeft de eerste biogasverzamelleiding van Nederland in gebruik genomen. Fudura is verantwoordelijk voor de realisatie van de biogasleiding en verzorgt ook het beheer en onderhoud.

Slim Laden

Expertise

Bij dit project wordt gewerkt aan slimme laadoplossingen die leiden tot lagere energie-infrastructuur kosten voor klanten, een optimale inpassing van duurzame energie en het vermijden van piekbelastingen.