Actueel

Filter actueel
Expertise

Uw gebouwprestaties in beeld

Inzicht in uw gebouwprestaties en uw kantoor klaarstomen voor de wetswijziging in 2023? Dat kan met de Energy Navigator. Vraag nu een gratis benchmark voor uw kantoor aan!

Fudura verzorgt stoommetingen voor Bio-Energie Centrale Cuijk

Nieuws

De Bio-energiecentrale Cuijk (BECC) gaat een stoom- en warmwaternet aanleggen op het industrieterrein Haven Cuijk. En Fudura helpt hier aan mee. Beide partijen hebben daarom hun handtekening gezet onder de zogenaamde ‘warme overeenkomst’ voor de totale dienstverlening om in aanmerking te komen voor subsidie uit de SDE-regeling.

Warmte heeft waarde. Meet het slim.

Expertise

Meer dan 500.000 huishoudens in Nederland zijn aangesloten op een warmtenet. In de Randstad hebben 32 grote organisaties plannen voor massale aardgasloze nieuwbouw. Warmte wordt onze nieuwe energiebron.

Mooie energieprestaties tijdens Vestingloop

Nieuws

Vol energie dwars door Den Bosch. Op 21 mei liep Fudura samen met een aantal van onze klanten de jaarlijkse Vestingloop. Een sportief en gezellig event waar we eens op een andere manier optimaal gebruik maakten van energie. Met succes! Op zondag 21 mei vond de twaalfde editie van de Vestingloop Den Bosch plaats. Fudura houdt van energie en beweging. Dat maakt deze hardloopwedstrijd een passende gelegenheid om samen met onze klanten te beleven.

Werken (en solliciteren) bij Fudura

Nieuws

Anders denken en anders doen: dat geeft energie. Anders doen en anders zijn. Daar houden we van bij Fudura. We weten namelijk dat het ook werkelijk anders kán.

Fudura en e-nolis slaan de handen ineen

Nieuws

Fudura en startup e-nolis slaan de handen ineen. Met de Energy Navigator halen zij samen meer uit bestaande en nieuwe data.

Wijziging Meetcode gas: meer metingen van uw G2C-aansluiting

Nieuws

Heeft u een grootverbruik gasaansluiting en verbruikt u minder dan 170.000 m3? Dan is het goed om even verder te lezen.

Omrin over Fudura

Verhalen

"Samen werken we continu aan toekomstgerichte en energierijke oplossingen. Zo denken wij bij Fudura en zo denken onze klanten. Vanuit deze gedachte werken Fudura en Omrin samen aan circulair."

Installatie Tesla Powerwalls gestart voor pilot Jouw Energie Moment 2.0

Nieuws

In Breda heeft Fudura de eerste van in totaal 35 thuisbatterijen geplaatst ten behoeve van de pilot Jouw Energie Moment 2.0 (JEM 2.0). Voor het project wordt gebruik gemaakt van Tesla’s thuisbatterij, de Powerwall.

Fudura gaat meer op eigen benen staan vanaf 1 november

Nieuws

Enexis en Fudura steken energie in de toekomst. Het Wetsvoorstel Voortgang Energietransitie beweegt ons om verder los te komen van elkaar. Fudura richt zich als specialist op de grootzakelijke klant.

Fudura legt biogasleiding voor het HEINEKEN productieproces

Nieuws

Fudura B.V. is samen met Heijmans in ’s-Hertogenbosch gestart met het aanleggen van een 2,2 kilometer lange biogasleiding vanaf de waterzuivering van Aa en Maas naar de HEINEKEN brouwerij.

Fudura ondertekent Green Deal

Nieuws

Negen samenwerkende partijen hebben hun handtekening gezet onder de Green Deal.

Fudura legt biogasleiding voor HEINEKEN-brouwerij Den Bosch

Nieuws

Directeur HEINEKEN ’s-Hertogenbosch Pieter van der Meulen en directeur Fudura René Pruijssers hebben het contract ondertekend voor de aanleg en het beheer van een biogasleiding.

Succesvolle pilot ‘Jouw Energie Moment’ krijgt vervolg

Nieuws

In het laatste kwartaal van 2016 gaat het vervolg van de pilot ‘Jouw Energie Moment’ van start.

Fudura zet verder koers door overname Metsens

Nieuws

Softwaredienstverlener Metsens B.V. is per 1 februari 2016 overgenomen door Fudura B.V. De overname past binnen de strategie om de klant te voorzien van betrouwbare meetdata- en informatiediensten.

Ruw Biogas

Expertise

Afvalverwerker Attero heeft de eerste biogasverzamelleiding van Nederland in gebruik genomen. Fudura is verantwoordelijk voor de realisatie van de biogasleiding en verzorgt ook het beheer en onderhoud.

Slim Laden

Expertise

Bij dit project wordt gewerkt aan slimme laadoplossingen die leiden tot lagere energie-infrastructuur kosten voor klanten, een optimale inpassing van duurzame energie en het vermijden van piekbelastingen.

Fudura en Twentse ondernemersclub realiseren slim laadnetwerk

Nieuws

Twentse ondernemers verenigen zich in de Green Business Club Twente (GBC Twente) om verduurzaming in de regio en op specifieke bedrijventerreinen te versnellen.

Fudura start pilot met 100% elektrisch rijden

Nieuws

30 leaseauto’s worden dit jaar nog vervangen door elektrische auto’s Afgelopen week zijn Enexis en Fudura een pilot gestart met het inzetten van 100% elektrische auto’s, de Renault Zoë.

Fudura geeft consumenten inzicht in energieverbruik met MijnEnergieInzicht

Nieuws

Fudura introduceert de online energieverbruiksmanager: www.mijnenergieinzicht.nl. MijnEnergieInzicht geeft per uur, dag, week, maand en jaar inzicht in gas- en elektriciteitsverbruik.

NS Stations over Fudura

Verhalen

"We hebben nu veel meetinformatie. Samen met Fudura zetten we dit om naar stuurdata."