Antwoorden

Fudura gaat op eigen benen staan

Energie beweegt, daarom bewegen Enexis en Fudura mee naar de beste oplossing voor morgen. Veranderingen zijn dan soms nodig om als specialist het beste voor u, onze klant, na te streven. Zo kunt u blijven rekenen op onze betrouwbare dienstverlening. Helder en overzichtelijk. Zoals u dat mag verwachten van Fudura

Aangenaam. Wij zijn Fudura!

Met oog op de toekomst kijken we anders naar energie. En naar hoe we ermee omgaan. Daarom herziet Fudura en Enexis haar dienstverlening. Om precies te zijn gaan we verder van elkaar los om zo 100% te focussen op datgene waar we goed in zijn. Energie laten bewegen!

Enexis richt zich op haar netbeheerdersrol en Fudura focust zich als specialist op u, de grootzakelijke klant voor aansluitingen gas- en elektrameters, meetdiensten en transformatoren.

Per 1 november 2016 ontvangt u dan ook van Fudura een factuur en kunt u voor vragen over onze dienstverlening direct met ons contact opnemen. Daarom heeft u een kaartje van ons ontvangen. Heeft u nog vragen hierover, bekijk dan onderstaand de vragenlijst.

Heeft u toch nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met onze Klantenservice via het telefoonnummer 088 - 857 88 77. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 08.00 uur tot 17.00 uur. 

U kunt ons ook een bericht sturen via het contactformulier.