Optimaal profiteren van SDE voor uw zon- en windpark?

U heeft duurzame doelen, wij hebben de kennis en diensten zodat u deze behaalt. Samen bouwen we aan de energie-infrastructuur van vandaag én morgen. Voor het grootschalig opwekken van energie met een zon– of windpark adviseren wij u graag over de beste aansluiting op het openbare elektriciteitsnetwerk op 10 of 20 kV, en helpen wij bij de vormgeving en realisatie van de distributie van de energie op uw park.

Wij leveren, installeren en onderhouden infrastructuurdiensten zoals schakelinstallaties (indien nodig inclusief behuizing) en transformatoren die nodig zijn voor de aansluiting en regelen voor u de meetverantwoordelijkheid. Daarnaast leveren wij een compleet pakket aan meetdiensten voor stroom. Dat is naast uniek in de markt vooral een voordeel voor u. Met onze inzichtmodules; heeft u altijd en overal inzicht in uw verbruik. Met alle voorzieningen bij één partij schakelt u een stuk sneller.

Wanneer komt u in aanmerking voor SDE+ of SDE++ subsidie?

SDE+ subsidie is beschikbaar voor alle ondernemers, instellingen en non-profitorganisaties. U komt in aanmerking wanneer u hernieuwbare energie gaat produceren. Hierbij zijn er 5 categorieën: biomassa, geothermie, water, wind en zon.

De SDE++ regeling is in september 2020 gepubliceerd. Deze regeling is een nieuw en breder vervolg op de eerdere SDE+ regeling, met niet alleen subsidies ter stimulering van hernieuwbare energieproductie, maar ook andere industriële CO2-reducerende technieken. In november 2020 gaat de eerste aanvraagronde van start, met een budget van 5 miljard euro. De aangewezen categorieën voor de SDE++ in 2020 zijn: Hernieuwbare elektriciteit, Hernieuwbaar gas, Hernieuwbare warmte (WKK) en CO2-reducerende technologieën.

Fudura Icon Downloads

Wij helpen met

Alles uit uw SDE++ subsidie halen

Waarschijnlijk investeert u niet dagelijks in duurzame energie. Wat moet u doen en bij wie moet u zijn? Fudura kent de energiemarkt als haar broekzak, wij helpen u graag deze ambitie.

Wilt u alles uit de SDE++ subsidie halen? Wij helpen u op weg.

Download de flyer

Behoefte om even te sparren?

Heeft u een vraag? Dan staat één van onze collega’s u graag te woord.

Neem contact op

Contactpagina