Gratis benchmark Energy Navigator

De Energy Navigator via Fudura

Recentelijk onderzoek kopt: "Tweederde kantoorgebouwen verbruikt meer energie dan energielabel aangeeft'. Grip op uw energiezaken en dus zicht op waar het beter kan komt dan goed van pas. De Energy Navigator geeft u kijk op de energieprestaties van uw bedrijfspand. Zonder dat daar uitgebreid advieswerk en intensieve analysetrajecten aan te pas komen. Op basis van de benchmark krijgt u een schatting van uw huidige operationele energielabel met daarbij een indicatie op besparing in euro en CO2. De vervolgstap is de analyse. Deze geeft inzicht in de maatregelen, investeringen, energiebesparingen en terugverdientijden. Dus effectief, snel en duurzaam inzicht in uw verbruik.

Ook waterschap Hunze en AA’s profiteert van de Energy Navigator: "De rapportage van de Energy Navigator maakte de quick wins inzichtelijk. De resultaten zijn direct meetbaar: namelijk 25% energiereductie op het huidige verbruik. En dat zonder extra investering. Nu kijken we samen met Fudura hoe we de overige verbeterpunten kunnen realiseren."

Speciaal voor u, één benchmark cadeau t.w.v. € 299,-
Wist u dat u vanaf 2023 verplicht bent minimaal energielabel C op uw kantoor te hebben? Bij kantoorlocaties van 100 m2 of meer is dit het minimale label. Om u hier bij te helpen krijgt u van ons één benchmark cadeau voor één van uw kantoren. Dit past ook binnen de visie van Fudura: om continu energieprestaties te verbeteren en te verduurzamen.

Meer informatie over de Energy Navigator vindt u in deze brochure (PDF) en in het filmpje hieronder. 

Vraag nu uw gratis benchmark aan voor één van uw kantoren

Bedankt voor uw interesse.

Onze collega Marvin neemt binnen twee weken contact op om een afspraak te maken om de bevindingen te delen.