Gratis schouw

Met een laadplek van Prik&Go zet je duurzame energie in beweging. Want Prik&Go is elektrisch laden en rijden op z’n slimst. Een betaalbare en betrouwbare laadplek voor jou en je medewerkers. Aansluiten, laden en snel weer door.

Zo simpel is het. Kies je voor Prik&Go dan ben je altijd duurzaam in beweging. Want voor maximaal € 2,55 per dag huur je twee laadplekken. Zie het als jouw abonnement op een groene toekomst.

Met Prik&Go heb je alles in huis voor onbezorgd elektrisch rijden. Twee altijd beschikbare laadplekken op eigen terrein voor een vast én klein bedrag per dag. Bovendien sluit je je aan bij een slim netwerk van laadpalen dat e-rijders overal de mogelijkheid biedt om op en bij te laden.

Snel en goed geregeld

Prik&Go is namelijk van Fudura, dé partner in meetdiensten en energie-infrastructuur. Dat maakt deze laadplekken echt anders. Completer, durven we wel te zeggen. Want met de kennis van Fudura weet je zeker dat jouw infrastructuur en Prik&Go perfect op elkaar aansluiten. En indien gewenst, heb je maximaal inzicht in alle energiestromen rondom jouw laadplekken. 

Je wilt een laadpaal? Dan is de eerste stap aan jou

Vraag de locatie schouwing aan en dan regelen wij de rest: 

  • Een expert inventariseert de technische mogelijkheden van de locatie.
  • Je ontvangt een op maat gemaakte offerte.
  • Bij ondertekening van deze offerte beschik je snel over de laadplek.