Laadpaal en laadinfrastructuur

Prik&Go laadpalen voor zakelijk gebruik

Met een laadpunt op uw eigen terrein maakt u elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar. Voor bezoekers en medewerkers. U zet ook meteen een grote stap in duurzaam ondernemen. Een laadpaal van Prik&Go is elektrisch laden op z’n slimst. En dat voor al € 1,15 per dag!

Laadpunten op de zaak, dat is elektrisch rijden op z’n slimst!

Elektrisch rijden vraagt om elektrisch laden. Prik&Go maakt het mogelijk en makkelijk. Voor een vast én klein bedrag per dag beschikt u over eigen laadpunten op eigen terrein. En het mooie is: uw eigen laadpaal van Prik&Go is zo geregeld. U geniet dus snel van alle voordelen van een Prik&Go laadpaal. Aansluiten, laden en snel weer door!

Fudura Icon Laadpaal

U kiest voor

De voordelen van Prik&Go laadpalen

Huur al vanaf € 34 per maand een laadpaal, dat is nog geen € 1,15 per dag!

Verdien uw investering terug: stel de laadpaal open voor andere e-rijders.

Smart Charging: slim laden voor meerdere elektrische auto’s tegelijk.

Kies uit meerdere laadpalen en verschillende vermogens.

Bekijk de video: Hotel Landgoed Zonheuvel heeft 5 Prik&Go laadpalen.

 

Laadpalen, laadpunten & vermogen

Prik&Go biedt verschillende laadpalen en vermogens. Er is altijd een laadpaal die voldoet aan uw wensen en duurzame doelen.

Uw eigen Prik&Go laadplek in 3 snelle stappen

Smart Charging: meer auto’s tegelijk opladen

Kiest u voor meerdere Prik&Go laadpalen op uw terrein? Kies dan ook voor slim laden met Smart Charging. Hiermee kunnen meerdere elektrische auto’s tegelijk opladen bij een beperkt aansluitvermogen. De beschikbare capaciteit wordt slim verdeeld over de elektrische auto’s. Zo zijn alle e-rijders verzekerd van een volledig opgeladen accu.

Installatie van uw laadpaal

Kiest u voor Prik&Go, dan wilt u de laadpaal natuurlijk snel hebben en gebruiken. Daarom zorgen wij ervoor dat er snel een erkende installateur bij u langskomt om de laadpaal of laadpalen te installeren. Hiervoor maken wij een afspraak na uw akkoord op onze offerte. Na oplevering kunt u direct gebruikmaken van de laadpaal. Snel geregeld, snel laden en weer door!

Zicht op data, inzicht in energieverbruik

Elektrisch laden met Prik&Go biedt naast gemak ook inzicht in het energieverbruik van uw laadplekken. Met uw persoonlijke online omgeving heeft u kijk op laadsessies en grip op energiestromen. U ontvangt een gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen op uw eigen online omgeving. Hier heeft u inzicht in uw laadplekken en ziet u de laadsessies die er hebben plaatsgevonden.

Toe aan duurzaam ondernemen? Kies voor elektrisch laden met Prik&Go

Vraag een offerte aan

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de laadpalen van Prik&Go?

Bel onze klantenservice via: 088 - 857 88 77, bereikbaar op werkdagen van 08.00 – 17.00 uur, of klik op de button voor het contactformulier.

Neem contact op

Contactpagina

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over dit product? Wellicht vindt u het antwoord bij onderstaande veelgestelde vragen. 

Als e-rijders bij u komen laden, betalen ze u daarvoor. De e-rijder betaalt u € 0,29 per kWh. Voor een gemiddelde laadsessie van 10 kWh is dat € 2,90. Stel dat uw energiekosten € 0,10 per kWh zijn, dan betaalt u 10x € 0,10 = € 1,00 voor stroom. De transactiekosten die de e-rijder aan u betaalt en die u aan ons betaalt, vallen tegen elkaar weg. Daarmee blijft er €1,90 voor u over. Dit betekent dat u met twee bezoekers per dag de huurkosten terugverdient. Zo is uw laadpaal onderaan de streep feitelijk gratis.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Een Prik&Go laadpaal is standaard 2x11 kW, maar is ook tegen een meerprijs in een 2x22 kW versie verkrijgbaar. De laadtijd is afhankelijk van hoe groot en hoe leeg de accu is en hoe snel uw auto kan laden. Gemiddeld bent u aan een Prik&Go laadpaal een uur of 2-3 kwijt om op te laden. Sommige auto’s kunnen dit sneller. Controleer daarvoor het instructieboekje van uw auto. 

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Naast de reguliere 2x22kW laadpaal biedt Prik&Go ook snelladers aan. Deze laden met een vermogen van 50kW, 100kW en zelfs 150kW. Hiermee heeft u binnen 20-30 minuten voldoende energie om weer door te gaan. Doordat de auto de energie niet om hoeft te zetten van wisselspanning naar gelijkspanning is uw accu sneller gevuld. Dit is interessant voor auto’s met een 1 fase omvormer, zoals de Jaguar E-Pace, Hyundai Kona, Kia e-Nero etc. Met een CHAdeMO, CCS en standaard AC stekker kunnen alle elektrische voertuigen hiermee geladen worden.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Op het moment dat de Prik&Go laadpaal in storing staat of een gebruiker tegen een probleem aan loopt, is het mogelijk onze storingsdienst te bellen. Onze storingsdienst is via het gratis telefoonnummer 0800 - 88 000 88 bereikbaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week. 

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Fudura is meer dan een meetbedrijf, wat inhoudt dat ze gecertificeerd specialist is in het meten van energiestromen. Deze maken wij voor u inzichtelijk zodat u energie én kosten bespaart. Wat doet Fudura nog meer? Naast slimme softwareoplossingen zoals Mijn Fudura Go en Pro verzorgen wij de infrastructuur van energie. Denkt u hierbij aan transformatoren, meetinstallaties, schakelinstallaties en laadpalen voor elektrisch vervoer. Als marktleider helpen we ruim 25.000 zakelijke klanten in Nederland, in het bedrijfsleven en de publieke sector, aan een betrouwbaar en effectief energiemanagement. Wilt u meer weten? Bekijk dan zeker de pagina Wij zijn Fudura.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Alle items

Fudura Icon Downloads

We helpen met

Algemene- en productvoorwaarden

Download hier

Algemene- en productvoorwaarden 2020