Laadpaal en laadinfrastructuur

Slim laden begint hier

Het Europees Parlement heeft een besluit genomen om elektrisch rijden meer te stimuleren. Consequentie hiervan is een verplichte laadpaal bij uw bedrijf.

Vraag een offerte aan

Heeft u een bedrijfspand, een kantoor of winkel met meer dan 10 parkeerplaatsen? Als u in 2020 klaar wil zijn voor de energietransitie, moet u nu gaan investeren in laadpalen. Minimaal één laadpaal per 10 parkeerplaatsen. Fudura is uw partner op het gebied van laadpalen voor de zakelijke markt. Met Prik&Go bieden we altijd een slimme en betrouwbare oplossing die past bij uw situatie en wensen. Van installatie tot onderhoud en voor een vast bedrag per maand, altijd.

Fudura Prik&Go staat voor volledige transparantie en de hoogst mogelijke laadzekerheid. Wij adviseren bij de aanleg van uw laadpalen en hoe u deze het beste kunt beheren. Mocht er toch een keer een storing optreden dan verhelpen wij deze zo snel mogelijk. Daarnaast maken wij het laden inzichtelijk.

U kiest voor

Slimme laadinfrastructuur

Installatie en onderhoud voor slechts €74 per maand.

Zowel huren als kopen is mogelijk, altijd met de beste dienstverlening.

Na akkoord is de laadpaal binnen 3 weken gereed voor gebruik.

Service en onderhoud inbegrepen, allrisk mogelijk tegen een meerprijs.

Laadpaal is te gebruiken door zowel medewerkers als bezoekers.

We helpen met

Voorwaarden laadinfrastructuur

Download hier de productvoorwaarden laadinfrastructuur.

 Productvoorwaarden laadinfrastructuur

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over dit product? Bekijk de veelgestelde vragen en vind uw antwoorden.   

Met alle gangbare laadpassen kan geladen worden bij een Prik&Go laadpaal. 

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

U betaalt alleen de huurprijs van €74 per maand en daarnaast mogelijk kosten voor Smart Charging (maximaal €3 per laadpaal per maand). In de huur zit het laadpunt, de installatie, het beheer en onderhoud, de inzichten van de laadgegevens en storingsdienst. Echter, afhankelijk van uw locatie en/of speciale wensen kan er een eenmalig extra bedrag voor meerwerk doorberekend worden.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Een Prik&Go laadpaal is standaard 2 x 11 kW, maar is ook tegen een meerprijs in een 2 x 22 kW versie verkrijgbaar. De laadtijd is afhankelijk van hoe leeg de accu is en hoe snel uw auto kan laden. Gemiddeld bent u aan een Prik&Go laadpaal een uur of 2 - 3 kwijt om op te laden. Sommige auto’s kunnen dit sneller. Controleer daarvoor het instructieboekje van uw auto. Heeft u meerdere Prik&Go laadpalen? Dan kan het zijn dat op drukke momenten het laden korte tijd wat langzamer gaat dan gewend. Zo voorkomen wij dat u hoge netwerkkosten betaalt bij een groeiend elektrisch wagenpark.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Smart Charging is het ‘slim laden’ indien er meerdere laadpalen aanwezig zijn. Met Smart Charging wordt de beschikbare capaciteit voor laadpalen op een slimme manier verdeeld over de elektrische auto’s die aan het laden zijn. Laadpalen vragen namelijk best wat capaciteit van het elektriciteitsnet, capaciteit die niet altijd aanwezig is. Via deze laadmethode zijn alle elektrische auto’s die bij u staan te laden verzekerd van een volledig opgeladen accu. Wanneer er veel elektrische auto’s aan het laden zijn, kan dat betekenen dat elektrisch laden soms wat langzamer gaat dan normaal. 

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Fudura is meer dan een meetbedrijf, wat inhoudt dat ze gecertificeerd specialist is in het meten van energiestromen. Deze maken wij voor u inzichtelijk zodat u energie én kosten bespaart. Wat doet Fudura nog meer? Naast slimme softwareoplossingen zoals Mijn Fudura Go en Pro verzorgen wij de infrastructuur van energie. Denkt u hierbij aan transformatoren, meetinstallaties, schakelinstallaties en laadpalen voor elektrisch vervoer. Als marktleider helpen we ruim 25.000 zakelijke klanten in Nederland, in het bedrijfsleven en de publieke sector, aan een betrouwbaar en effectief energiemanagement. Wilt u meer weten? Bekijk dan zeker de pagina Wij zijn Fudura.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Slim omgaan met energie

Met een batterij is het mogelijk om eigen opgewekte energie op te slaan en pieken in uw verbruik of opwek op te vangen. Met als resultaat dat uw bedrijf minder afhankelijk is van het net én u een lagere energierekening krijgt. 

Lees meer