Laadpaal en laadinfrastructuur

Slim laden begint hier

Uw laadplek voordelig en volledig ontzorgd? Prik&Go is elektrisch laden op zijn slimst, al voor €2,50 per dag. Daarnaast kunt u ook een laadpaal kopen.

Vraag een offerte aan

Een laadpaal van Prik&Go is een opvallend duurzame én bijzonder voordelige oplossing. Aansluiten, laden en snel weer door. Bovendien kan uw laadpaal onderaan de streep gratis zijn. U kunt uw laadpaal namelijk terugverdienen door deze open te stellen voor andere e-rijders.

Vast en klein bedrag per dag

Prik&Go maakt elektrisch laden bijzonder haalbaar, voor elke ondernemer en elk bedrijf. Uw laadplekken op uw eigen terrein voor een vast én klein bedrag per dag. Al voor €74 per maand, dat is net geen €2,50 per dag. Bovendien kunt u de laadpaal beschikbaar stellen voor andere e-rijders. Zo kunt u uw duurzame investering terugverdienen. Dat maakt Prik&Go makkelijk én slim.
Komen e-rijders bij u laden dan betalen zij een tarief van € 0,29 per kWh. De totale opbrengst van de laadsessies is voor u; deze ontvangt u per kwartaal. U moet nog wel stroomkosten betalen, maar die zijn lager dan €0,29 per kWh. Zo kunt u uw laadpaal terugverdienen.

Wilt u meer informatie over terugverdienen? Bij de veel gestelde vragen vindt u rekenvoorbeeld.

Slim laden, altijd volle accu’s

Staan er meerdere Prik&Go laadpalen bij uw bedrijf? Dan kunt u met Smart Charging meerdere elektrische auto’s tegelijk opladen bij een beperkt aansluitvermogen. De beschikbare capaciteit voor laadpalen wordt hiermee slim verdeeld over de auto’s die aan het laden zijn.
Laadpalen vragen namelijk best wat capaciteit van het elektriciteitsnet, capaciteit die niet altijd aanwezig is. Met Smart Charging zijn alle elektrische auto’s die tegelijk laden, verzekerd van een volledig opgeladen accu. Het duurt wellicht iets langer per auto, maar niemand staat straks stil.
We kunnen dit zelfs nog slimmer maken! Dit kunt u lezen bij de veel gestelde vragen. Daar vindt u ook meer informatie over load balancing en peak shaving.

Zicht op data, inzicht in energieverbruik

Elektrisch laden met Prik&Go biedt naast gemak ook inzicht in het energieverbruik van uw laadplekken. Met de persoonlijke online omgeving heeft u kijk op laadsessies en grip op energiestromen.

U ontvangt een gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen op uw eigen online omgeving. Hier ziet u uw laadplekken en de laadsessies die er hebben plaatsgevonden.

U kiest voor

Slimme laadinfrastructuur

Installatie en onderhoud voor slechts €74 per maand.

Zowel huren als kopen is mogelijk, altijd met de beste zakelijke dienstverlening.

Na akkoord is de laadpaal binnen 15 werkdagen gereed voor gebruik.

Service en onderhoud inbegrepen, allrisk mogelijk tegen een meerprijs.

Laadpaal is te gebruiken door zowel medewerkers als bezoekers.

Door een voordelig terugverdienmodel, kan de laadpaal onderaan de streep gratis zijn.

We helpen met

Algemene- en productvoorwaarden

Download hier

Algemene- en productvoorwaarden 2020

Uw eigen Prik&Go laadplek in 3 snelle stappen

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over dit product? Bekijk de veelgestelde vragen en vind uw antwoorden.   

Als e-rijders bij u komen laden, betalen ze u daarvoor. De e-rijder betaalt u € 0,29 per kWh. Voor een gemiddelde laadsessie van 10 kWh is dat € 2,90. Stel dat uw energiekosten € 0,10 per kWh zijn, dan betaalt u 10x € 0,10 = € 1,00 voor stroom. De transactiekosten die de e-rijder aan u betaalt en die u aan ons betaalt, vallen tegen elkaar weg. Daarmee blijft er €1,90 voor u over. Dit betekent dat u met twee bezoekers per dag de huurkosten terugverdient. Zo is uw laadpaal onderaan de streep feitelijk gratis.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Een Prik&Go laadpaal is standaard 2x11 kW, maar is ook tegen een meerprijs in een 2x22 kW versie verkrijgbaar. De laadtijd is afhankelijk van hoe leeg de accu is en hoe snel uw auto kan laden. Gemiddeld bent u aan een Prik&Go laadpaal een uur of 2-3 kwijt om op te laden. Sommige auto’s kunnen dit sneller. Controleer daarvoor het instructieboekje van uw auto. Heeft u meerdere Prik&Go laadpalen? Dan kan het zijn dat op drukke momenten het laden korte tijd wat langzamer gaat dan gewend. Zo voorkomen wij dat u hoge netwerkkosten betaalt bij een groeiend elektrisch wagenpark.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Naast de reguliere 2x22kW laadpaal biedt Prik&Go ook snelladers aan. Deze laden met een vermogen van 50kW, 100kW en zelfs 150kW. Hiermee heeft u binnen 20-30 minuten voldoende energie om weer door te gaan. Doordat de auto de energie niet om hoeft te zetten van wisselspanning naar gelijkspanning is uw accu sneller gevuld. Dit is interessant voor auto’s met een 1 fase omvormer, zoals de Jaguar E-Pace, Hyundai Kona, Kia e-Nero etc. Met een CHAdeMO, CCS en standaard AC stekker kunnen alle elektrische voertuigen hiermee geladen worden.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Op het moment dat de Prik&Go laadpaal in storing staat of een gebruiker tegen een probleem aan loopt, is het mogelijk onze storingsdienst te bellen. Onze storingsdienst is via het gratis telefoonnummer 0800 - 88 000 88 bereikbaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week. 

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Fudura is meer dan een meetbedrijf, wat inhoudt dat ze gecertificeerd specialist is in het meten van energiestromen. Deze maken wij voor u inzichtelijk zodat u energie én kosten bespaart. Wat doet Fudura nog meer? Naast slimme softwareoplossingen zoals Mijn Fudura Go en Pro verzorgen wij de infrastructuur van energie. Denkt u hierbij aan transformatoren, meetinstallaties, schakelinstallaties en laadpalen voor elektrisch vervoer. Als marktleider helpen we ruim 25.000 zakelijke klanten in Nederland, in het bedrijfsleven en de publieke sector, aan een betrouwbaar en effectief energiemanagement. Wilt u meer weten? Bekijk dan zeker de pagina Wij zijn Fudura.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?