Laadpaal en laadinfrastructuur

Laadpalen van Fudura voor zakelijk gebruik

Met een laadpunt op uw eigen terrein maakt u elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar. Voor bezoekers en medewerkers. U zet ook meteen een grote stap in duurzaam ondernemen. Een laadpaal van Fudura is elektrisch laden op z’n slimst. En dat voor een vast laag bedrag per maand!

Vraag een Laadpaal aan

Laadpunten op de zaak, dat is elektrisch rijden op z’n slimst!

Elektrisch rijden vraagt om elektrisch laden. Fudura maakt het mogelijk en makkelijk. Voor een vast én klein bedrag per dag beschikt u over eigen laadpunten op eigen terrein. En het mooie is: uw eigen laadpaal is zo geregeld. U geniet dus snel van alle voordelen van een laadpaal van Fudura.

Laadpalen, laadpunten & vermogen

Fudura biedt verschillende laadpalen en vermogens. Er is altijd een laadpaal die voldoet aan uw wensen en duurzame doelen.

Uw eigen laadplek in 3 snelle stappen

Fudura helpt Bidfood om zich gereed te maken voor de transitie naar zero-emissiezones. Het is een enorme transitie die niet alleen gaat over voertuigen, maar ook om de laad- en energie-infrastructuur. Benieuwd hoe Fudura Bidfood helpt? Bekijk de video!

Smart Charging: meer auto’s tegelijk opladen

Kiest u voor meerdere laadpalen van Fudura op uw terrein? Kies dan ook voor slim laden met Smart Charging. Hiermee kunnen meerdere elektrische auto’s tegelijk opladen bij een beperkt aansluitvermogen. De beschikbare capaciteit wordt slim verdeeld over de elektrische auto’s. Zo zijn alle e-rijders verzekerd van een volledig opgeladen accu.

Meer info Smart Charging

Installatie van uw laadpaal

Kiest u voor een laadpaal van Fudura, dan wilt u de laadpaal natuurlijk snel hebben en gebruiken. Daarom zorgen wij ervoor dat er snel een erkende installateur bij u langskomt om de laadpaal of laadpalen te installeren. Hiervoor maken wij een afspraak na uw akkoord op onze offerte. Na oplevering kunt u direct gebruikmaken van de laadpaal. Snel geregeld.

Zicht op data, inzicht in energieverbruik

Elektrisch laden met een laadpaal van Fudura biedt naast gemak ook inzicht in het energieverbruik van uw laadplekken. Met uw persoonlijke online omgeving heeft u kijk op laadsessies en grip op energiestromen. U ontvangt een gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen op uw eigen online omgeving. Hier heeft u inzicht in uw laadplekken en ziet u de laadsessies die er hebben plaatsgevonden.

Toe aan duurzaam ondernemen? Kies voor elektrisch laden met Fudura

Vraag een offerte aan

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de Laadpaal van Fudura?

Bel onze klantenservice via: 088 - 238 38 38, bereikbaar op werkdagen van 08.00 – 17.00 uur, of klik op de button voor het contactformulier.

Neem contact op

Contactpagina

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over dit product? Wellicht vindt u het antwoord bij onderstaande veelgestelde vragen. 

Wanneer e-rijders bij u komen laden, betalen ze u daarvoor. De e-rijder betaalt u € 0,29 per kWh. Voor een gemiddelde laadsessie van 10 kWh is dat € 2,90. Stel dat uw energiekosten € 0,10 per kWh zijn, dan betaalt u 10x € 0,10 = € 1,00 voor stroom. De transactiekosten die de e-rijder aan u betaalt en die u aan ons betaalt, vallen tegen elkaar weg. Daarmee blijft er €1,90 voor u over. Dit betekent dat u met twee bezoekers per dag de huurkosten terugverdient. Zo is uw laadpaal onderaan de streep feitelijk gratis.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Een Laadpaal van Fudura is standaard 2x22 kW, maar deze kan ingesteld worden op een lager vermogen zoals 2x 11kW. De laadtijd is afhankelijk van hoe groot en hoe leeg de accu is en hoe snel uw voertuig kan laden. Gemiddeld bent u aan een Laadpaal van Fudura een uur of 2-3 kwijt om op te laden. Sommige voertuigen kunnen dit sneller. Controleer daarvoor het instructieboekje van uw voertuig.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Naast de reguliere 2x22kW laadpaal biedt Fudura ook snelladers aan. Deze laden met een vermogen van 50kW, 175kW, 350kW en zelfs met nog meer vermogen. Hiermee heeft u binnen 15 minuten voldoende energie om weer door te gaan. Doordat het voertuig de energie niet om hoeft te zetten van wisselspanning naar gelijkspanning is uw accu sneller gevuld. Dit is interessant voor alle voertuigen die snel moeten worden opgeladen. Vooral als er gebruik wordt gemaakt van E-bestelvoertuigen of E-trucks van bijvoorbeeld DAF, Scania, Volvo of Mercedes.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Op het moment dat de Laadpaal van Fudura in storing staat of een gebruiker tegen een probleem aan loopt, is het mogelijk onze storingsdienst te bellen. Onze storingsdienst is via het gratis telefoonnummer 0800 - 88 000 88 bereikbaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Fudura is meer dan een meetbedrijf, wat inhoudt dat ze gecertificeerd specialist is in het meten van energiestromen. Deze maken wij voor u inzichtelijk zodat u energie én kosten bespaart. Wat doet Fudura nog meer? Naast slimme softwareoplossingen zoals Mijn Fudura Go en Pro verzorgen wij de infrastructuur van energie. Denkt u hierbij aan transformatoren, meetinstallaties, schakelinstallaties en laadpalen voor elektrisch vervoer. Als marktleider helpen we ruim 25.000 zakelijke klanten in Nederland, in het bedrijfsleven en de publieke sector, aan een betrouwbaar en effectief energiemanagement. Wilt u meer weten? Bekijk dan zeker de pagina Wij zijn Fudura.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Alle items