Duurzaam parkeren voor eigenaren en huurders van vastgoed

Contact met ons

Zakelijke laadpalen voor duurzaam vastgoed

Laadpalen voor elektrische auto’s, het is een belangrijke basis van de (verplichte) verduurzaming van je vastgoed. Maar het biedt gelukkig ook commerciële kansen. Voor jou of jouw huurders.

Wij bieden betrouwbare en schaalbare laadoplossingen voor een vast bedrag per maand. Dat doen we voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw. En voor parkeerplaatsen bij bedrijfsgebouwen of bij winkelvastgoed. Onze ervaren engineers ontwerpen, realiseren en onderhouden de laadoplossing die perfect past bij jouw situatie en wensen.


Wij hebben laadoplossingen voor

EV AC lader kantoren

Kantoren of bedrijfsgebouwen

Geef je huurders de optie om hun elektrische auto’s op te laden. Door onze all-in huur kun je het aantal laadpunten makkelijk opschalen. Afhankelijk van de behoefte en de contractlengte van je huurders.

Fudura winkelcentra

Winkelcentra

Maak je winkelvastgoed extra aantrekkelijk met laadoplossingen. Je huurders kunnen zo extra bezoekers aantrekken en daarmee meer omzetten of het laden aanbieden als service voor hun klanten.

Lidl distributie

Nieuwbouw of renovatie

Wij helpen je om bij nieuwbouw of grootschalige renovatie te voldoen aan de wettelijke verplichting rondom laadpalen. Of het nu gaat om de realisatie van laadpalen op je parkeerplaats of het aanleggen van de verplichte voorbereiding op laadpalen.

Onze aanpak voor het verduurzamen van jouw parkeerplaatsen

Een slimme samenwerking

Zijn je klanten op zoek naar een grootschalige laadoplossing die qua capaciteit vergelijkbaar is met middenspanning? Of ben je geïnteresseerd in het aanbieden van laadpalen op basis van een huurmodel, waarbij je zelf de installatie en het onderhoud doet? Laten we de mogelijkheden bespreken.

Meer weten

Meer weten of advies nodig?


Een aantal van onze klanten:

Explorius
Logo Broodje Van Eigen Deeg