Meetdienst watermeter

Slim water meten

Grip op uw waterverbruik. Weet u hoeveel en wanneer u water verbruikt? Krijg inzicht in de besparingsmogelijkheden en ontdek eventuele lekkages tijdig. Onze meetdienst water geeft u een volledige kijk op uw waterverbruik.

Optimaliseer uw bedrijfsactiviteiten

Naast de bestaande meetdiensten voor elektriciteit, gas en warmte biedt Fudura nu ook meer inzicht in uw waterverbruik. Inzicht in uw verbruik per gebouw en zelfs per ruimte. Ideaal bij een interne verrekening. Met de combinatie van energie en water heeft u al uw meetdiensten onder één dak en al uw verbruiken inzichtelijk in één overzicht. Zo hoeft u nooit meer handmatig meterstanden te verzamelen en kunt u eenvoudig de verbruikskosten verdelen over meerdere afnemers.

Het geavanceerde uitleesplatform van Fudura is compatibel met vrijwel elke watermeter met een data-uitgang. Daarom is een meterwissel vaak niet nodig. Als een nieuwe meter wel nodig is, bekijken we samen met u waar metingen geplaatst moeten worden en Fudura doet de rest. Wij leveren en installeren de meters en leveren aan u de meetdata in elke gewenste tijdigheid en in elk gewenst format. Hierdoor sluiten we optimaal aan bij uw informatiebehoefte en bij uw (interne) verbruikers-administratie.

Duurzaam waterverbruik

Al uw energiestromen in één overzicht.

Gedetailleerd overzicht: elke frequentie overzichtelijk in kaart.

Eventuele lekkages direct signaleren.

Verbruikskosten verdelen over meerdere afnemers.

Product Go Pro Pro+ Inzichtmodule Tablet 2017 V1

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over dit product? Bekijk de veelgestelde vragen en vind uw antwoorden.   

Fudura is meer dan een meetbedrijf, wat inhoudt dat ze gecertificeerd specialist is in het meten van energiestromen. Deze maken wij voor u inzichtelijk zodat u energie én kosten bespaart. Wat doet Fudura nog meer? Naast slimme softwareoplossingen zoals Mijn Fudura Go en Pro verzorgen wij de infrastructuur van energie. Denkt u hierbij aan transformatoren, meetinstallaties, schakelinstallaties en laadpalen voor elektrisch vervoer. Als marktleider helpen we ruim 25.000 zakelijke klanten in Nederland, in het bedrijfsleven en de publieke sector, aan een betrouwbaar en effectief energiemanagement. Wilt u meer weten? Bekijk dan zeker de pagina Wij zijn Fudura.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Een meetbedrijf is gecertificeerd om energiemeters te plaatsen, te beheren en te onderhouden. Daarnaast meet een meetbedrijf het energieverbruik op basis van de wettelijk gestelde meetcode en meetvoorwaarden gas. Fudura behoort tot deze groep. De netbeheerder is eigenaar en beheerder van het gas- en elektriciteitsnet. Zij is verantwoordelijk voor kabels en leidingen met bijbehorend onderhoud ervan. Een netbeheerder kunt u niet kiezen. Wie uw netbeheerder is, hangt af van de plaats waarin uw bedrijf gevestigd is. Wilt u weten wie uw netbeheerder is? Dit kunt u nagaan via het EAN-codeboek. Een energieleverancier levert elektriciteit en/of gas aan particulieren en bedrijven. De energie kan ingekocht worden bij producenten of door de leverancier zelf geproduceerd worden. U kunt zelf uw energieleverancier kiezen. 

EAN Codeboek

 

Stappenplan nieuwe grootverbruik aansluiting

 

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Alle items