Directie Fudura compleet

Nieuws | 15-11-2022

Sinds eind augustus is Fudura een zelfstandig bedrijf nadat Enexis Groep het bedrijf verkocht heeft aan PGGM Infrastructure Fund en DIF Capital Partners. Het aantreden van Beert Wassenaar maakt de statutaire directie compleet. Zijn aanstelling onderstreept Fudura’s ambitie tot verdere duurzame groei en versterking van de organisatie. Naast Beert Wassenaar maakt ook René Pruijssers als CEO deel uit van de statutaire directie.

“Wij vonden in Beert Wassenaar een zeer geschikte CFO voor Fudura, omdat hij aantoonbare ervaring heeft als commercieel ingestelde CFO in snelgroeiende ondernemingen. Dit, in combinatie met zijn ruime ervaring in infrastructuur en met investeerders maakt hem de ideale kandidaat om samen de groei van Fudura te versnellen”, aldus René Pruijssers.

Over Beert Wassenaar

Per 15 november 2022 zet Beert Wassenaar zijn carrière voort bij Fudura. Hiervoor is hij zes jaar werkzaam geweest als CFO voor de Koole Terminals Groep. Daarvoor heeft hij vijftien jaar bij Shell gewerkt in verschillende financiële functies. Naast zijn functie als Chief Financial Officer houdt hij van zeilen, hardlopen, schaatsen en racefietsen.

“Fudura staat middenin de energietransitie. Wij helpen ondernemend Nederland om te verduurzamen en verbeteren in hun energieprestaties. Ik kijk ernaar uit om hier een bijdrage aan te kunnen leveren en onderdeel te zijn van het team.” – Beert Wassenaar.