Opbrengst Fudura veiling goed besteed!

Nieuws | 23-3-2021

Op 8 december 2020 heeft Fudura een veiling voor Stichting Vrienden van Bambanani georganiseerd. Dankzij een geweldige inzet van klanten, leveranciers en medewerkers heeft Fudura een donatie van maar liefst €7.000 mogen doen. Inmiddels zijn wij drie maanden verder en wij zijn erg benieuwd wat Stichting Vrienden van Bambanani met deze donatie heeft kunnen realiseren. Wij vroegen het Ed Rakhorst, Project- en investeringsmanager van Stichting Vrienden van Bambanani.

"Wat een feestje op 8 december afgelopen jaar. Een zeer geslaagde veiling voor en door de medewerkers van Fudura, met de Vrienden van Bambanani als het goede doel. Mooi om even deel uit te mogen maken van z’n club mensen die met elkaar plezier maken, werken, tegen elkaar opbieden en zelf allerlei veiling items inbrachten. Er kwam van alles voorbij. Koken op locatie, fotografie- en sushi-workshops, hippe sokken, een zelfgebakken taart; te veel om op te noemen!"

"In totaal werd € 7.000,- opgehaald. Een prachtige bijdrage voor een aantal projecten die we dit jaar hopen te realiseren. Allereerst is het gaaf om te vertellen dat Bambanani daadwerkelijk haar 2e gehandicaptenproject gaat bouwen. Deze locatie is heel geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen en staat op de projectenlijst waar de Fudura-collega’s tijdens een volgende reis aan de bak mogen. Dankzij de veiling-opbrengst kunnen we daar nu ook een waterput boren. Dat is geweldig nieuws! Een eigen watervoorziening is een enorme sprong richting zelfredzaamheid. Vanzelfsprekend sluiten we de waterpomp aan op de zonnepanelen-installatie. Tot slot hebben we de Fudura-donatie gebruikt om de stormschade (en meer dan dat!) te herstellen op de Ringetani-school. Baie dankie Fudura! Groeten Ed Rakhorst, Project- en investeringsmanager van Stichting Vrienden van Bambanani."