Over ons

Wij zijn Fudura

Fudura gelooft in een toekomst waarin we efficiënt en eerlijk met energie omgaan. Onze professionals ontwikkelen en leveren slimme producten met flexibiliteit zodat energie inzichtelijk stroomt.

Zo maken we energiestromen inzichtelijk en bestuurbaar, daarbij verhuren wij bedrijfsmiddelen. Als marktleider helpen we ruim 25.000 zakelijke klanten aan een betrouwbaar en effectief energiemanagement.

Certificeringen

Aandacht voor energievraagstukken is meer dan alleen de essentie van ons werk. Fudura vindt dit een gezamenlijke verantwoordelijkheid, te beginnen bij elke medewerker. Daarom komt duurzaamheid en gelijktijdig het aspect veiligheid, prominent terug in ons dagelijkse werk. Zo zijn wij volgens de volgende richtlijnen gecertificeerd:

Algemene- en Productvoorwaarden

Op onze dienstverlening zijn de Algemene Voorwaarden en Productvoorwaarden van toepassing. Deze zijn te bekijken aan de hand van de onderstaande documentatie.

Algemene voorwaarden 2019

De wijzigingen: Artikel 10 Looptijd, start en einde van de Overeenkomst; Hierin verwijzen we niet meer naar de productvoorwaarden, omdat de looptijd altijd is vastgelegd in de overeenkomst. Artikel 12 Schade en aansprakelijkheid; De inhoud van het artikel is niet gewijzigd. Het artikel is alleen transparanter verwoord. Artikel 19 Slotbepalingen; Onze voorwaarden zijn alleen nog te downloaden via de website.

Productvoorwaarden voor verhuur van bedrijfsmiddelen 2019

De wijzigingen: Onze productvoorwaarden zijn nu ook geschikt voor Laagspanning. Artikel 6 Plaatsing en aanleg; 6.4 Kabels en kabelgarnituren zijn na oplevering direct eigendom van de Huurder. Artikel 7 Wegnemen, verplaatsen, wijzigen en vervanging; 7.3 Kosten voor verwijdering zijn voor de verhuurder bij normale bereikbaarheid. Op 10 hoog of middenin in een fabriek zijn de meerkosten voor de klant. Bijv. het regelen van een kraanwagen kost extra geld. Artikel 8 Onderhoud en storingen; 8.8 De beschrijving over het beveiligen van de Trafo door de Huurder is aangescherpt.