Wie is Fudura

Wij zijn Fudura

Fudura gelooft in een toekomst waarin we efficiënt en eerlijk met energie omgaan. Het kan anders. Samen realiseren wij rendabele oplossingen die eerlijke energie vanzelfsprekend maken voor iedereen. Onze professionals ontwikkelen en leveren slimme producten met flexibiliteit zodat energie inzichtelijk stroomt.

Fudura meet en maakt energiestromen inzichtelijk en bestuurbaar, daarbij verhuren wij bedrijfsmiddelen. Als marktleider helpen we ruim 23.700 zakelijke klanten in Nederland, in het bedrijfsleven en de publieke sector, aan een betrouwbaar en effectief energiemanagement.
Als gecertificeerd meetbedrijf verzorgen wij namelijk de verbruikgegevens én geven actueel inzicht in deze meetgegevens door onze softwareoplossingen zoals Mijn Fudura en Data Direct. Daarnaast verzorgt Fudura voor haar klanten de energie infrastructuur zoals transformatoren, meetinstallaties, schakelinstallaties én laadpalen voor elektrisch vervoer. Zodoende heeft u altijd een goed overzichtelijk energiebeheer: uw start om energie én kosten te besparen. Met Fudura begint u aan een betrouwbaar en effectief energiemanagement.

Kortom, wat er ook gebeurt, uw bedrijf heeft continuïteit nodig. Met Fudura bent u verzekerd van een stabiele energiepartner en is uw meetverantwoordelijkheid gewoon goed geregeld. Fudura is onderdeel van de Enexis Groep.

Wij helpen ondernemingen met het continu verbeteren en het verduurzamen van hun energieprestaties.