Samen naar een duurzame toekomst

Binnenkort heeft Nederland voor het eerst in de geschiedenis een Klimaatwet. De nieuwe wet is vooral gericht op het terugdringen van de CO2-uitstoot. Het doel: 95% minder uitstoot in 2050, waarvan 49% al in 2030. Een uitdaging, zéker ook voor ondernemers.

Met de nieuwe Klimaatwet gaan we in hoge versnelling van duurzaam denken naar duurzaam doen. Juist ook voor ondernemers brengt de wet energieke vraagstukken met zich mee. Fudura helpt aan duurzame antwoorden. Al meer dan 25.000 ondernemers maken gebruik van onze diensten, innovaties én inzichten. Op weg naar een duurzame toekomst. En naar merkbare besparingen.

Energie besparen start met inzicht

Besparen begint met inzicht, zo eenvoudig is het. Wil je als ondernemer besparen op je energie dan is helder zicht op gebruik en verbruik essentieel. Daarvoor moeten metingen correct lopen. Exacte cijfers, duidelijke data. Als erkend meetbedrijf én als partner in duurzaamheid leidt Fudura dit in gestroomlijnde, goede banen. In het afgelopen jaar:

  • hielpen wij 100 bedrijven met hun SDE+-traject, van advies tot realisatie. Op dit moment helpen we ruim 400 bedrijven met hun warmte-, biogas-, (groen)gasoplossing.   
  • plaatsten zo’n 500 ondernemers zonnepanelen waarbij zij door onze correcte brutoproductiemeters maximaal profiteren van de zonnige energie die zij opwekken.
  • maakten wij het besparingspotentieel van vele kantoorgebouwen direct inzichtelijk. Via een slim energiemeetsysteem is er altijd actueel inzicht in energiestromen. Zo maken we sturen en bijsturen op energieverbruik op elk moment mogelijk.
  • verwelkomden we de 10.000ste gebruiker van ons gratis online klantportaal Mijn Fudura. Het is niet ons voornaamste doel, maar we zijn er wel trots op: we zijn inmiddels de grootste aanbieder van inzicht in energiezaken voor zakelijk Nederland.
  • hebben we hard gewerkt om processen en systemen te vereenvoudigen: zoals facturatie, inzicht in gegevens maar ook volledige ontzorging voor uw energie-infrastructuur in de vorm van de plaatsing, het beheer en onderhoud.

Samen naar een duurzame toekomst

De toekomst maken we samen. Zeker ook waar het gaat over eerlijk en efficiënt omgaan met energie, want dát gunnen wij de wereld. En iedere ondernemer. Daarom zijn wij nieuwsgierig naar uw energieke ondernemersvragen én ondernemersdoelen. Want die hebben volgens ons alles met elkaar te maken.

Uw duurzame stip op de horizon, die bereikt u met inzicht in uw energiestromen en met een energieinfrastructuur die volledig op orde is. Precies waar Fudura u bij helpt. Van advies tot realisatie tot onderhoud en beheer. Samen hebben en houden we uw energiezaken volledig in de hand. Zodat u kunt ondernemen. Doorlopend en vooroplopend.

Hiermee hebben wij ook geadverteerd in Het Financieele Dagblad.