Transformator in-/uitschakelen

Ben je benieuwd hoe we jou assisteren bij het in- en uitschakelen van jouw transformator? Wij leggen je met genoegen uit hoe dit proces in z'n werk gaat.

Als je onderhoud moet plegen aan jouw installatie en de trafo daarvoor uitgeschakeld moet worden, gelden er strikte veiligheidsrichtlijnen. Bij Fudura vertellen we je graag direct over alle mogelijkheden en hoe we jou daarbij ondersteunen, inclusief eventuele kosten.

Belangrijk om te weten

Belangrijk om te weten is dat je zelf geen toegang krijgt tot de Middenspanning (MS) ruimte, en je kunt de installatie en de transformator niet zelfstandig bedienen.

Toegang verlenen

Het kan uiteraard voorkomen dat je toegang nodig hebt tot de Middenspanning ruimte om Laagspannings (LS) werkzaamheden te laten uitvoeren of om noodzakelijke veranderingen aan jouw Laagspannings installatie in kaart te brengen. Soms is het nodig om de transformator uit te schakelen en veilig te stellen als je ook onderhoud wilt plegen aan jouw Laagspannings verdeelinrichting.

In dergelijke omstandigheden kan Fudura jou toegang geven tot de Middenspanning ruimte. We hebben hierbij de taak om op de werkzaamheden toe te zien. Als het nodig is om de transformator uit te schakelen en veilig te stellen, voert Fudura dat voor jou uit - zelfs als we daarvoor de hulp van jouw netbeheerder moeten inschakelen.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deze service tijdens reguliere werktijden. Als je deze service buiten de reguliere werktijden wilt inplannen, kunnen hier kosten aan verbonden zijn - afhankelijk van de aard en duur van de werkzaamheden.

Aanvraagtermijn

Een verzoek voor deze service dient minimaal 3 weken voor aanvang van de werkzaamheden ingediend te worden bij Fudura. Na ontvangst van jouw aanvraag nemen we direct contact met je op om alles te bevestigen. Als de werkzaamheden buiten werktijden uitgevoerd dienen te worden, zullen we vragen om jouw akkoord op de standaardkosten die hiervoor in rekening worden gebracht, waarna we de werkzaamheden inplannen.

Vul het onderstaande formulier volledig in om jouw aanvraag in te dienen::