Hoe helpt Fudura u aan energielabel C?

Bent u eigenaar of huurder van een kantoor?

Dan moet u samen aan tafel om afspraken te maken over de duurzame weg naar 2023. Wie betaalt de kosten voor deze verduurzaming? Installaties komen bijvoorbeeld vaak voor rekening van de verhuurder, terwijl de huurder waarschijnlijk de investering draagt voor verlichting. Dergelijke afspraken legt u vast.

Energielabel C voor kantoren

Op 1 oktober 2018 is een nieuwe regeling op het gebied van energieprestaties van gebouwen van kracht geworden. Hiermee zijn er stevige einddoelen voor 2023 vastgesteld. Per 1 januari 2023 moet elk kantoor groter dan 100 m² minimaal energielabel C hebben. Voldoet het pand dan niet aan de eisen, dan mag u het pand per 1 januari 2023 niet meer als kantoor gebruiken. De ambitie strekt zelfs verder. De regering heeft aangekondigd dat per 1 januari 2030 energielabel A de standaard zal zijn voor kantoren.

Fudura Icon Kantoorpand

We helpen met

Energieprestaties van uw kantoor verbeteren

Ga sparren met Fudura, want wij kunnen de energieprestaties van uw kantoor verbeteren. Verbeteren begint met inzicht in uw verbruik. Met dit inzicht kunt u monitoren of de verbeteringen in uw gebouw - zoals isolatie, zonnepanelen of LED verlichting - ook daadwerkelijk leiden tot energiebesparing. Niet alleen verbeteringen in uw gebouw, maar ook directe feedback op het gedrag van de gebruikers helpen bij energiebesparing.

Fudura Icon Go

We helpen met

Meer informatie

Wilt u meer lezen over onze oplossingen voor u als huurder of eigenaar van een kantoor?

Mijn Fudura GO

Mijn Fudura PRO

Behoefte om even te sparren?

Heeft u een vraag? Dan staat één van onze collega’s u graag te woord.

Neem contact op

Contactpagina