Wetswijziging informatieplicht

Voor ruim 100.000 bedrijven is energie besparen verplicht volgens de Wet milieubeheer. Ook voor uw bedrijf? Dan moet u aan de overheid melden wat u doet om energie te besparen, uiterlijk 1 juli 2019. Dat is de informatieplicht energiebesparing.

Wat kan Fudura voor u betekenen

De deadline voor de informatieplicht komt dichterbij. Uiterlijk 1 juli 2019 moeten de bedrijven die onder het Activiteitenbesluit milieubeheer vallen rapporteren welke energiebesparende maatregelen zij hebben genomen. Valt uw bedrijf onder deze regelgeving en kunt u wel wat hulp gebruiken met het rapporteren aan het RVO? Wij helpen u graag.

Voor een aantal branches geldt een Energieregistratie- en Bewakingssysteem (EBS) als Erkende Maatregel. Zowel Mijn Fudura Go als Mijn Fudura Pro zijn erkende Energieregistratie- en Bewakingssystemen. Als klant van Fudura kunt u geheel kosteloos met het online portal Mijn Fudura Go zelf aanmaken en beheren.

Het enige wat u vervolgens nog hoeft te doen is dit doorgeven via het eLoket van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Dat is alvast één maatregel waaraan u dan voldoet.

Bepaal of u een informatie- en energiebesparingsplicht hebt

Met het interactieve stappenplan (van RVO) ziet u snel of u onder de informatieplicht energiebesparing valt en hoe u de energiebesparende maatregelen moet rapporteren.

Ga naar stappenplan

Bron: RVO

Fudura Icon Kantoorpand

We helpen met

Energieprestaties van uw kantoor verbeteren

Verbeteren begint met inzicht in uw verbruik. Met dit inzicht kunt u monitoren of de verbeteringen in uw gebouw - zoals isolatie, zonnepanelen of LED verlichting - ook daadwerkelijk leiden tot energiebesparing. Niet alleen verbeteringen in uw gebouw, maar ook directe feedback op het gedrag van de gebruikers helpen bij energiebesparing.

Fudura Icon Go

We helpen met

Meer informatie

Wilt u meer lezen over onze oplossingen voor u als huurder of eigenaar van een kantoor?

Mijn Fudura GO

Mijn Fudura PRO

Sustainable buildings

Behoefte om even te sparren?

Heeft u een vraag? Dan staat één van onze collega’s u graag te woord.

Neem contact op

Contactpagina