Wetswijziging informatieplicht

Voor ruim 100.000 bedrijven is energie besparen verplicht volgens de Wet milieubeheer. Ook voor uw bedrijf? Dan moet u aan de overheid melden wat u doet om energie te besparen, uiterlijk 1 juli 2019. Dat is de informatieplicht energiebesparing.

Wat kan Fudura voor u betekenen

De deadline voor de informatieplicht komt dichterbij. Uiterlijk 1 juli 2019 moeten de bedrijven die onder het Activiteitenbesluit milieubeheer vallen rapporteren welke energiebesparende maatregelen zij hebben genomen. Valt uw bedrijf onder deze regelgeving en kunt u wel wat hulp gebruiken met het rapporteren aan het RVO? Wij helpen u graag.

Voor een aantal branches geldt een Energieregistratie- en Bewakingssysteem (EBS) als Erkende Maatregel. Zowel Mijn Fudura Go als Mijn Fudura Pro zijn erkende Energieregistratie- en Bewakingssystemen. Als klant van Fudura kunt u geheel kosteloos met het online portal Mijn Fudura Go zelf aanmaken en beheren.

Het enige wat u vervolgens nog hoeft te doen is dit doorgeven via het eLoket van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Dat is alvast één maatregel waaraan u dan voldoet.

Bepaal of u een informatie- en energiebesparingsplicht hebt

Met het interactieve stappenplan (van RVO) ziet u snel of u onder de informatieplicht energiebesparing valt en hoe u de energiebesparende maatregelen moet rapporteren.

Ga naar stappenplan

Bron: RVO

We helpen met

Energieprestaties van uw kantoor verbeteren

Verbeteren begint met inzicht in uw verbruik. Met dit inzicht kunt u monitoren of de verbeteringen in uw gebouw - zoals isolatie, zonnepanelen of LED verlichting - ook daadwerkelijk leiden tot energiebesparing. Niet alleen verbeteringen in uw gebouw, maar ook directe feedback op het gedrag van de gebruikers helpen bij energiebesparing.

We helpen met

Meer informatie

Wilt u meer lezen over onze oplossingen voor u als huurder of eigenaar van een kantoor?

Mijn Fudura GO

Mijn Fudura PRO

Sustainable buildings

Behoefte om even te sparren?

Heeft u een vraag? Dan staat één van onze collega’s u graag te woord.

Neem contact op