Werk dat energie geeft

Bij Fudura helpen we organisaties verder vooruit in hun duurzame ambities. Maar dat kunnen we niet zonder jou. Wil jij energie geven aan toonaangevende organisaties in de meest uiteenlopende branches? Werken met de nieuwste technologieën bij de marktleider in middenspanning? En daarmee jouw bijdrage leveren aan een veilige, innovatieve en duurzame toekomst? Kies dan voor werk dat energie geeft!

Vacature

Maintenance Engineer West-Brabant

Als Maintenance Engineer ben jij degene die verantwoordelijk is voor het onderhoudsbeleid (onderhoudsplannen, instructies, formulieren) van de assets van Fudura en haar klanten in de regio West.  Daarnaast maak je storingsanalyses en -rapporten en blijf je op de hoogte van de technische ontwikkelingen van de assets.

Lees meer

Passie voor energie én voor jou

De energie die jij geeft, krijg je bij ons ook terug. Zo bieden we je goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden en volop kansen om door te groeien. En de vrijheid om je werk zo in te richten dat je optimaal kunt presteren.

Ontdek meer

Open sollicitatie

Staat je droombaan er niet tussen, maar wil je wel graag werken bij Fudura? Dan ontvangen we graag je open sollicitatie.

Open sollicitatie

Jobalert 

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan een account aan en ontvang nieuwe vacatures als eerste in je e-mail. 

Account aanmaken