Werken bij Fudura

Jij, als een echte energieke professional onderhoudt, levert of ontwikkelt producten en diensten. Voor de klant én voor jezelf. Want Fudura stimuleert je het beste uit jezelf te halen.

Vacature

Technisch medewerker secundair

Als Technisch medewerker secundair voer je controle- en montagewerkzaamheden uit aan secundaire bedrijfsmiddelen van midden- en hoogspanningsinstallaties.

Limburg-Noord

Technisch Medewerker

Vacature

Technicus Hoogspanning

Als Technicus Hoogspanning voer je controle-, onderhouds- en montagewerkzaamheden uit aan primairebedrijfsmiddelen van midden- en hoogspanningsinstallaties.

Overijssel-West

Technicus

Vacature

Meettechnicus

Als Meettechnicus Elektra werk je bij onze klanten in de regio Brabant-West aan hun meetinrichtingen.

Noord-Brabant

Meettechnicus

Vacature

Projectcoördinator

Als Projectcoördinator zorg je ervoor dat onze klanten bij nieuwbouw of uitbreiding van MS- en HS-installaties 100% tevreden zijn.Vanuit onze accountmanagers ontvang je de klantbehoefte, waarna je dit met jouw kennis vertaalt naar een technische

Groningen

Projectleider

Vacature

Technicus Middenspanning

Als Technicus in Team Brabant ga je op locatie bij klantenstations beveiligingen doorstromen, fingerprinten en inspectie’s uitvoeren aan middenspanningsinstallaties. Je werkt vaak in teamverband maar ook zelfstandig.

Noord-Brabant

Monteur Hoogspanning

Vacature

Uitvoerder/Construction Manager Brabant

Als Uitvoerder/Construction Manager in Brabant ben je verantwoordelijk voor de aansturing van een groep uitvoerende medewerkers (monteurs, technici en technisch medewerker secundair) die werkzaamheden uitvoeren aan de MS-installaties.

Noord-Brabant

Opzichter / Construction Manager

Vacature

Technicus Hoogspanning

Als Technicus Hoogspanning zorg je op locatie voor de uitvoering van inspectie-, onderhouds- en montage- werkzaamheden aan HS- en MS- installaties.

Limburg-Noord

Monteur Hoogspanning

Vacature

Opzichter/Construction Manager Limburg

Als Opzichter/Construction Manager in Limburg ben je verantwoordelijk voor de aansturing van een groep uitvoerende medewerkers (monteurs, technici en technisch medewerker secundair) die werkzaamheden uitvoeren aan HS- en MS-installaties.

Limburg-Noord

Opzichter / Construction Manager

Onze passie voor energie

Dagelijks werken wij aan slimme oplossingen voor onze 25.000 zakelijke klanten, zodat wij hen kunnen helpen met verduurzamen. Gedrevenheid, oplossingsgericht en veiligheid zit in onze genen.

Lees meer

Hallo salestalent!

Ben jij een salestalent? Vind jij het leuk om proactief klanten en prospects te benaderen met onze beste oplossingen? Dan ontvangen we graag je cv via een open sollicitatie.

Solliciteer

Salesforce topper?

Wij werken met de nieuwste technologieën en zijn volop in ontwikkeling. Spreekt investeren in je ontwikkeling je aan? Dan ontvangen we graag je cv via een open sollicitatie.

Solliciteer

Technisch talent?

WV, AVP, meetdiensten. Zegt dit je iets? Technisch talent is altijd welkom. Werk jij graag bij onze klanten op locatie? Dan ontvangen we graag je cv via een open sollicitatie.

Solliciteer

We helpen met

Vacature alerts

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures in jouw vakgebied? Maak dan een vacature alert aan. Je ontvangt een e-mail als er interessante vacatures zijn.

Vacature alert

We helpen met

Open sollicitaties

Geen passende job gevonden, maar je interesse is wel gewekt? Wij zijn voortdurend op zoek naar talentvolle medewerkers en ontvangen graag je spontane sollicitatie.

Open sollicitatie