Maak deel uit van de toekomst van energie

De verandering voor. Dat is onze missie. Dat doen we door organisaties verder vooruit te helpen met hun duurzame ambities. Met energie-oplossingen die het werk slimmer én goedkoper maken. En wie we daarvoor nodig hebben? Misschien jou wel!  

Krijg jij energie van werken voor toonaangevende organisaties? Van werken in de meest diverse branches? En wil je zo jouw bijdrage leveren aan een duurzame, innovatieve en veilige toekomst? Kies dan voor Fudura en bepaal samen met ons jouw koers voor de toekomst. 

Energie door én voor jou

De energie die jij in je werk steekt, krijg je bij ons ook terug. Zoals goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden en volop kansen om door te groeien. En: de vrijheid om je werk in te richten op een manier die bij jou past. Zodat jij goed in je vel zit en lekker aan het werk kan.

Ontdek meer

Stuur een open sollicitatie

Klinkt werken bij Fudura goed en past jouw expertise goed bij ons? Misschien staat je droombaan er niet tussen, maar hebben we ‘m wel. Stuur je open sollicitatie, dan kijken we samen wat er kan.

Open sollicitatie

Jobalert 

Nieuwe vacatures meteen kunnen bekijken? Maak een account aan en je krijgt met onze jobalert elke nieuwe vacature direct in je mailbox!

Account aanmaken