Werken bij Fudura

Jij, als een echte energieke professional onderhoudt, levert of ontwikkelt producten en diensten. Voor de klant én voor jezelf. Want Fudura stimuleert je het beste uit jezelf te halen.

Vacature

Uitvoerder/Werkverantwoordelijke

Als Werkverantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor het veilig uitvoeren van alle werkzaamheden op onze middenspanningsprojecten.

Zuid-Holland

Opzichter / Construction Manager

Vacature

Teamleider Onderhoud & Storingen

Als Teamleider Onderhoud & Storingen ben je verantwoordelijk voor het team Onderhoud & Storingen in Limburg. Je geeft leiding aan het team wat belast is met het voorbereiden en uitvoeren van onderhoud aan (middenspannings-) infrastructuur.

Limburg

Teammanager

Vacature

HSE-Q coördinator

Als HSE-Q coördinator ben je binnen Fudura dé specialist op het gebied van kwaliteit, veiligheid en de CO2-prestatieladder.

Overijssel-West

HSE Coördinator

Vacature

Sales Agent

Als Sales Agent zorg je voor het tijdig, volledig en juist afhandelen van (commerciële) klantvragen en je bent hiermee mede verantwoordelijk voor het realiseren van de commerciële targets van Fudura.

Overijssel-West

Sales Agent

Vacature

Regiomanager Noord

Als Regiomanager Noord ben je eindverantwoordelijk voor alle Infra- en Meterdiensten in Noord-Nederland.

Overijssel-West

Manager INFRA

Vacature

Monteur Herinzet Installaties

Als Monteur Herinzet Installaties ben je verantwoordelijk voor het bedrijfsklaar maken van LS/MS installaties.

Noord-Brabant

Monteur Hoogspanning

Vacature

Technicus Middenspanning

Als Technicus Middenspanning voer je controle-, onderhouds- en montagewerkzaamheden uit aan primairebedrijfsmiddelen van midden- en hoogspanningsinstallaties.

Overijssel-West

Technicus

Vacature

Meettechnicus

Als Meettechnicus Elektra werk je bij onze klanten in de regio Brabant-West aan hun meetinrichtingen.

Noord-Brabant

Meettechnicus

Vacature

Projectengineer

Als Projectengineer zorg je ervoor dat onze klanten bij nieuwbouw of uitbreiding van MS- en HS-installaties 100% tevreden zijn.Vanuit onze accountmanagers ontvang je de klantbevraag, waarna je dit met jouw kennis vertaalt naar een technische

Groningen

Engineer

Vacature

Technicus Middenspanning

Hoe ziet je dag eruit?Het is 7:30 uur ’s ochtends, je loopt thuis de deur uit en je stapt in je bus. Je rijdt naar de TU/e, je eerste klant van de dag. Daar aangekomen ga je samen met je WV-er naar de middenspanningsinstallatie voor onderhoud.

Noord-Brabant

Monteur Hoogspanning

Vacature

Uitvoerder/Werkverantwoordelijke

Hoe ziet je dag eruit? Het is 7:30 uur ’s ochtends, je loopt thuis de deur uit en je stapt in je auto. Je rijdt naar de TU/e, je eerste klant van de dag.

Noord-Brabant

Opzichter / Construction Manager

Vacature

Opzichter/Construction Manager Limburg

Als Opzichter/Construction Manager in Limburg ben je verantwoordelijk voor de aansturing van een groep uitvoerende medewerkers (monteurs, technici en technisch medewerker secundair) die werkzaamheden uitvoeren aan HS- en MS-installaties.

Limburg-Noord

Opzichter / Construction Manager

Onze passie voor energie

Dagelijks werken wij aan slimme oplossingen voor onze 25.000 zakelijke klanten, zodat wij hen kunnen helpen met verduurzamen. Gedrevenheid, oplossingsgericht en veiligheid zit in onze genen.

Lees meer

Hallo salestalent!

Ben jij een salestalent? Vind jij het leuk om proactief klanten en prospects te benaderen met onze beste oplossingen? Dan ontvangen we graag je cv via een open sollicitatie.

Solliciteer

Salesforce topper?

Wij werken met de nieuwste technologieën en zijn volop in ontwikkeling. Spreekt investeren in je ontwikkeling je aan? Dan ontvangen we graag je cv via een open sollicitatie.

Solliciteer

Technisch talent?

WV, AVP, meetdiensten. Zegt dit je iets? Technisch talent is altijd welkom. Werk jij graag bij onze klanten op locatie? Dan ontvangen we graag je cv via een open sollicitatie.

Solliciteer

We helpen met

Vacature alerts

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures in jouw vakgebied? Maak dan een vacature alert aan. Je ontvangt een e-mail als er interessante vacatures zijn.

Vacature alert

We helpen met

Open sollicitaties

Geen passende job gevonden, maar je interesse is wel gewekt? Wij zijn voortdurend op zoek naar talentvolle medewerkers en ontvangen graag je spontane sollicitatie.

Open sollicitatie