Arbeids-voorwaarden bij Fudura

Je geeft je energie aan Fudura en wij willen je die ook weer teruggeven. Dit doen we door jou goede arbeidsvoorwaarden te geven. De voorwaarden zijn flexibel, zodat jij kunt bepalen waar je op inzet.

  • Je krijgt een mooi set aan secundaire voorwaarden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een extra maandelijkse uitbetaling van 17 procent of extra vakantiedagen bijkopen. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 3,7 procent.
  • Je krijgt standaard 24,5 vakantiedagen en natuurlijk ook vakantiegeld.
  • Er is een vitaliteitsbudget van € 500 per jaar. Dit kun je besteden aan een sportabonnement, voedingscoach of andere gezonde en sportieve doelen.
  • De energiemarkt ontwikkelt zich snel. Daarom bieden we ruime opleidingsbudgetten. Zo kun je bij ons verschillende opleidingen, cursussen of workshops volgen en zo je persoonlijke en professionele vaardigheden ontwikkelen.
  • Wij geven je graag een warm welkom met een uitgebreid onboardingprogramma. Denk aan een onboardingapp, introductiedag, buddy, opleidingen en trainingen. En na je proeftijd krijg je altijd een welkomstbonus.
Bonus

Cao's bij Fudura

We zijn aangesloten bij de werkgeversorganisatie WENb, daarmee vallen we onder de CAO Netwerkbedrijven (CAO NWb). Ook hebben we een eigen bedrijfs-cao waarin aanvullende regelingen zijn vastgelegd. 

Krijg je een contract bij ons? Dan hoef je beide cao’s natuurlijk niet helemaal door te lezen. Wij zorgen ervoor dat je een goed voorstel krijgt met daarbij een duidelijke uitleg van de meest voorkomende regelingen. Voor de meeste collega’s gelden deze twee cao's. Sommige collega’s krijgen een functiecontract. We zorgen ook dan voor een goede uitleg zodat alle arbeidsvoorwaarden duidelijk voor je zijn. 

Solliciteren bij Fudura

Benieuwd naar de stappen tussen het bekijken van een vacature en je eerste werkdag? Check dan hoe onze sollicitatieprocedure eruitziet. Dan weet je precies waar je aan toe bent.

Check onze sollicitatieprocedure

WerkenbijFudura Reynald Duteweerd B2

Reynald Duteweerd - Technicus Middenspanning

Reynald gaat elke dag fluitend naar zijn werk. Omdat hij een rasoptimist is, maar ook omdat hij bij Fudura helemaal op zijn plek zit.  

Ontdek hier waarom