Assetmanager Gas

Solliciteer

Als Assetmanager Gas werk je op het snijvlak van strategie en operatie. Je vertaalt de bedrijfsdoelstelling van Fudura naar assetbeleid rondom meetinrichtingen gas, met als doel om onze klanten te kunnen voorzien van een meetinrichting zoals die voldoet aan de meetcodes. Ook zorg je ervoor dat het beleid wordt ingepast in de bestaande operatie en zie je erop toe dat dit beleid wordt uitgevoerd. In deze rol ben je de natuurlijke sparringpartner richting de organisatie, VMNED, NEN-commissies, leveranciers en klanten. 
Ook implementeer je nieuwe assets of leveranciers, stel je investeringsvoorstellen op, maak je onderhouds- en vervangingsplannen en begeleid je de Meterpool activiteiten.

Functie eisen

Voor de functie van Assetmanager beschik je over een afgeronde technische en/of bedrijfskundige opleiding op wo- of hbo-niveau (Hogere Gastechniek). Ervaring met gas meetinrichtingen is een pré. Je bent thuis in de wet- en regelgeving (bijv. Meetcode Gas, Metrologiewet, etc.) omtrent grootverbruik meetinrichtingen. Daarnaast ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van energietransitie, bijvoorbeeld ontwikkelingen met betrekking tot warmtenetten en waterstof.

 

Je bent communicatief zeer vaardig in het kunnen betrekken en overtuigen van de organisatie op verschillende niveaus en weet als geen ander hoe je jouw netwerk opzet en toepast. Uiteraard ben je analytisch zeer sterk. Je bent zelfstandig en daarnaast goed in samenwerken. Je bent in staat om multidisciplinair kennis en inzichten vanuit de techniek, financiën, strategie en markt, processen en risico's met elkaar te verenigen. Door jouw stevige persoonlijkheid weet je met de juiste mensen het beste resultaat te behalen.

Arbeidsvoorwaarden

Ben je al enthousiast geworden? Als eigentijdse werkgever bieden wij je naast een goede balans tussen werk en privé, ook nog eens een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Het fijne van dit pakket, is dat je zelf kiest hoe je het inzet. Houd jij bijvoorbeeld van reizen? Bij Fudura krijg je 24,5 vakantiedagen, maar kun je daarnaast nog 35,5 dag bijkopen vanuit je Persoonlijk budget. Wil je liever elke maand een extra uitbetaling bij je salaris? Ook dat kan! 
Je jaarlijks vitaliteitsbudget van € 500,- is bedoeld om jou lekker in je vel te laten zitten. Bijvoorbeeld voor je sportabonnement of voedingscoach. Heb je dan nog energie over? Trainen, opleiden of een cursus volgen behoort ook nog tot de mogelijkheden. 
 
Alles op een rijtje
Naast je primair salaris ontvang je een set van secundaire arbeidsvoorwaarden van 28,7%. Hier zit o.a. je vakantiegeld, ADV en 13e maand in. Dit budget is flexibel in te zetten voor bijvoorbeeld het bijkopen van extra verlof of een extra maandelijkse uitbetaling. 
•    Afhankelijk van je persoonlijke keuzes (bijvoorbeeld uitbetalen of verlof kopen), word je ingeschaald tussen € 4.381,- en € 6.259,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek. Dit bestaat uit een primair salaris in klasse 15 tussen € 3.404,- en € 4.863,-, een Persoonlijk Budget en een 13e maand. Hiernaast krijg je natuurlijk ook nog 8% vakantiegeld. 
•    Een reiskostenvergoeding en een 1e klas OV-kaart, inclusief gebruik van een OV-fiets;
•    Een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
•    Een laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken. 
 
Selectieprocedure
Je sollicitatie start met je cv en motivatie, waarna je een uitnodiging voor een videopitch kunt ontvangen. Als we aansluiting zien, gaan we graag het gesprek met je aan. Een assessment is onderdeel van de procedure. 
 
Screeningsbeleid
Ons screeningsbeleid houdt, afhankelijk van de functie, in: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van cv, identiteitspapieren en diploma’s en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG). 
 
Ben jij de persoon die wij zoeken?
Neem dan contact op met Janny van Logten (Senior Corporate Recruiter) via janny.van.logten@fudura.nl of bel/app op 06-54 35 45 69. 

Bedrijfsinformatie

Aangenaam, wij zijn Fudura!
Dagelijks helpen wij 25.000 organisaties met de verbetering van hun energieprestaties, door verbruiksinzicht en de energie-infrastructuur. Denk hierbij aan de infrastructuur voor een zon- en windpark, elektrische mobiliteit, batterij-capaciteit of een verbetering van energieprestatie. Door onze accurate meetdiensten, en als erkend meetbedrijf, geven we direct inzicht in het energieverbruik van onze klanten.  
Fudura ontwerpt, realiseert, beheert en onderhoudt de duurzame energie-infrastructuur van ondernemingen en voegt data-intelligentie toe wanneer dit gewenst is. Dit doen we al tientallen jaren: daarom kennen we de Nederlandse energie-infrastructuur als onze broekzak. Onze 300 specialisten werken dagelijks aan de bestaande energie-infrastructuur en die van morgen. Zo innoveren we volop omdat we geloven in een wereld die efficiënt en eerlijk met energie omgaat.

 

De afdeling Asset Management vormt een belangrijke rol in de besturing van Fudura activiteiten door het beheren en standaardiseren van assets. Met een team van gedreven professionals, die goed kunnen samenwerken, vervult Asset Management een concrete rol en bijdrage in de vertaling van de strategie naar de praktijk. Hierin heeft Asset Management zowel een beleidsvormende als regisserende en borgende rol. Het doel hiervan is om de klant te kunnen voorzien in hun behoefte aan veilige (technische) oplossingen tegen optimale kosten. 

Solliciteer

Assetmanager Gas

Overijssel

40 uur/week

Gastechniek

HBO

Janny van Logten

Vragen?

Janny van Logten

janny.van.logten@fudura.nl

06-54 35 45 69