Functioneel Beheerder AFAS

Solliciteer

Als Functioneel Beheerder AFAS ben je dé expert en ambassadeur binnen Fudura op het gebied van AFAS. 
Zo ben je het interne aanspreekpunt voor het signaleren van problemen en wensen, ben je verantwoordelijk voor autorisatiemanagement, test en implementeer je nieuwe en bestaande AFAS modules/functionaliteiten en zorg je er voor dat de organisatie altijd op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen. 
Je bent in deze rol ook de contactpersoon richting andere partijen zoals AFAS, andere IT-leveranciers en Enexis Groep HR.

Deze functie is voor 28 tot 40 uur per week.

Functie eisen

Je bent een echte AFAS expert (eindbaas) of wilt dit graag worden. Je basis hierin is een afgeronde hbo-opleiding. Daarnaast heb je algemene (proces)kennis van financiële-, inkoop-, projecten- en logistieke processen. Heb je daarnaast ervaring in de energiebranche, dan is dat een pré.

Verder ben je sterk in het schakelen tussen enerzijds strategisch denken over eventuele toekomstige problemen en verbeteringen en anderzijds concreet en praktisch ingesteld. Ook ben je communicatief sterk, draag je graag verantwoordelijkheid, ben je innovatief en vernieuwingsgericht en ben je sterk in het creëren van draagvlak. 

Arbeidsvoorwaarden

Ben je al enthousiast geworden? Als eigentijdse werkgever bieden wij je naast een goede balans tussen werk en privé, ook nog eens een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Het fijne van dit pakket, is dat je zelf kiest hoe je het inzet. Houd jij bijvoorbeeld van reizen? Bij Fudura krijg je 24,5 vakantiedagen, maar kun je daarnaast nog 35,5 dag bijkopen vanuit je Persoonlijk budget. Wil je liever elke maand een extra uitbetaling bij je salaris? Ook dat kan! 
Je jaarlijks vitaliteitsbudget van € 500,- is bedoeld om jou lekker in je vel te laten zitten. Bijvoorbeeld voor je sportabonnement of voedingscoach. Heb je dan nog energie over? Trainen, opleiden of een cursus volgen behoort ook nog tot de mogelijkheden. 

 

Alles op een rijtje
Naast je primair salaris ontvang je een set van secundaire arbeidsvoorwaarden van 28,7%. Hier zit o.a. je vakantiegeld, ADV en 13e maand in. Dit budget is flexibel in te zetten voor bijvoorbeeld het bijkopen van extra verlof of een extra maandelijkse uitbetaling. 

  • Afhankelijk van je persoonlijke keuzes (bijvoorbeeld uitbetalen of verlof kopen), word je ingeschaald tussen € 4.381,- en € 6.259,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek. Dit bestaat uit een primair salaris in klasse 15 tussen € 3.404,- en € 4.863,-, een Persoonlijk Budget en een 13e maand. Hiernaast krijg je natuurlijk ook nog 8% vakantiegeld. 
  • Een reiskostenvergoeding en een 1e klas OV-kaart, inclusief gebruik van een OV-fiets;
  • Een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
  • Een laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken. 

 
Selectieprocedure
Je sollicitatie start met je cv en motivatie, waarna je een uitnodiging voor een videopitch kunt ontvangen. Als we aansluiting zien, gaan we graag het gesprek met je aan. Een assessment is onderdeel van de procedure. 

 

Screeningsbeleid
Ons screeningsbeleid houdt, afhankelijk van de functie, in: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van cv, identiteitspapieren en diploma’s en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG). 
 
Ben jij de persoon die wij zoeken?

Neem dan contact op met Janny van Logten (Corporate Recruiter) via janny.van.logten@fudura.nl of 06-54354569.

Bedrijfsinformatie

Aangenaam, wij zijn Fudura!
Dagelijks helpen wij 25.000 ondernemingen met de verbetering van hun energieprestaties, door verbruiksinzicht en de energie-infrastructuur. Denk hierbij aan de infrastructuur voor een zon- en windpark, elektrische mobiliteit, batterij-capaciteit of een verbetering van energieprestatie. Door onze accurate meetdiensten, en als erkend meetbedrijf, geven we direct inzicht in het energieverbruik van onze klanten.  
Fudura ontwerpt, realiseert, beheert en onderhoudt de duurzame energie-infrastructuur van ondernemingen en voegt data-intelligentie toe wanneer dit gewenst is. Dit doen we al tientallen jaren: daarom kennen we de Nederlandse energie-infrastructuur als onze broekzak. Onze 300 specialisten werken dagelijks aan de bestaande energie-infrastructuur en die van morgen. Zo innoveren we volop omdat we geloven in een wereld die efficiënt en eerlijk met energie omgaat.
 

De afdeling Business Support bestaat uit zelfstandige professionals op het gebied van proceskwaliteit, veiligheid, inkoop, interne communicatie, secretariële diensten, ketenmanagement en project- en procesmanagement. Zij ondersteunen met hun expertise de afdelingen Marketing & Sales en Operations.

Solliciteer

Functioneel Beheerder AFAS

Overijssel

28 / 40 uur/week

ICT

HBO

Janny van Logten

Vragen?

Janny van Logten

janny.van.logten@fudura.nl

06-54 35 45 69