Onze medewerkers aan het woord

Janine de Jong

Ruim 300 medewerkers kunnen vertellen hoe het is om bij Fudura te werken. Lees hier de ervaring van Janine de Jong, onze Marketeer en ontdek hoe energiek werken voor Fudura kan zijn.

Net als Fudura is Janine volop in beweging. Ze is geen stilzitter, zoals ze zelf zegt. Dat kan ook niet wanneer je marketeer bent in een organisatie die bruist van de energie. En juist dát is wat werken bij Fudura voor Janine zo anders en bijzonder maakt.

“Mijn job is zo enorm divers”, vertelt Janine. “Elke dag is anders, geen project is hetzelfde. Het leuke is dat ik elk project van begin tot eind oppak, van concept tot realisatie. Natuurlijk doe ik dat allemaal niet alleen. Zoals we gewend zijn binnen Fudura pakken we alles samen op. Ieder heeft een andere rol en eigen bijdrage in wat er binnen ons bedrijf gebeurt. Die synergie en energie maakt veel mogelijk.”

Fudura Mensen Janine De Jong
Onze klanten en ons mooie merk, daar krijg ik energie van."

Bewegen en ontdekken

Stilzitten is dus geen optie binnen Fudura. Er is veel te doen in een organisatie en markt waar energie de basis is van alles. “Stilzitten, dat zit niet in het Fudura-DNA. Naast alles wat we hier samen realiseren, krijg je hier ook de kans om zelf in beweging te blijven. Iedereen wordt gestimuleerd om te groeien en door te groeien. Veel collega’s bewegen ook letterlijk door het bedrijf. Proeven en kennismaken met andere werkzaamheden en afdelingen. Kansen dus, om te ontdekken wat je écht leuk vindt en waar je goed in bent.”

Juist de diversiteit in dagen en projecten vraagt wat van Janine en haar collega’s. Werk je bij Fudura dan ben je flexibel, creatief en durf je buiten de kaders te denken. “Zeker in mijn werk als marketeer heb ik al die vaardigheden nodig. En ik gebruik ze elke dag. We willen Fudura immers op een opvallende, andere manier laten zien. Uiteraard met oog voor onze klanten en met hart voor ons mooie merk. Dat is toch wel de basis van mijn werk. En ja, daar krijg ik energie van.”