Junior Meettechnicus regio West

Solliciteer

Als Junior Meettechnicus voor regio West leiden wij je op tot een volwaardig Meettechnicus! Als je een afgeronde mbo 2-opleiding in elektrotechniek of installatietechniek hebt, krijg je van ons alle opleidingen en trainingen die je nodig hebt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan BEI- of VIAG examens, maar ook VCA, instructie over de meetcode en het programmeren van meters.
Samen met je collega’s volg je dit opleidingstraject van ongeveer een jaar. Vanaf dag 1 ontvang je van ons een goed salaris en een volledig ingerichte auto of bus en loop je mee met collega’s om het vak in de praktijk te leren. Geen rijbewijs? Dan krijg je dat ook van ons.
Na dat jaar blijf je leren en ga je door naar een mbo 4-opleiding.

Om je een beeld te geven wat je als Meettechnicus bij Fudura doet, geven wij graag het woord aan onze collega Luuk!

Functie eisen

Heb je een afgeronde mbo 2- of 3-opleiding in elektrotechniek of installatietechniek en interesse in techniek? Dan ben je bij Fudura aan het juiste adres. Zeker als je het dan ook nog leuk vindt om op pad te zijn en bij klanten langs te gaan.
Je bent communicatief sterk, stressbestendig, creatief en in staat problemen te analyseren.

Arbeidsvoorwaarden

Ben je al enthousiast geworden? Als eigentijdse werkgever bieden wij je naast een goede balans tussen werk en privé, ook nog eens een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Het fijne van dit pakket, is dat je zelf kiest hoe je het inzet. Houd jij bijvoorbeeld van reizen? Bij Fudura krijg je 24,5 vakantiedagen, maar kun je daarnaast nog 35,5 dag bijkopen vanuit je Persoonlijk budget. Wil je liever elke maand een extra uitbetaling bij je salaris? Ook dat kan!
Je jaarlijks vitaliteitsbudget van € 500,- is bedoeld om jou lekker in je vel te laten zitten. Bijvoorbeeld voor je sportabonnement of voedingscoach. Heb je dan nog energie over? Trainen, opleiden of een cursus volgen behoort ook nog tot de mogelijkheden.

Alles op een rijtje

Je ontvangt een budget aan secundaire arbeidsvoorwaarden van 28,7% over je bruto jaarsalaris. Hierin zit o.a. je vakantiegeld, ADV en 13e maand. Dit budget is flexibel in te zetten voor bijvoorbeeld het bijkopen van extra verlof of een extra maandelijkse uitbetaling.
• Afhankelijk van je persoonlijke keuzes (bijvoorbeeld uitbetalen of verlof kopen), word je als Junior Meettechnicus ingeschaald tussen € 2.663,- en € 3.804,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek. Dit bestaat uit een primair salaris in klasse 10 tussen € 2.069,- en € 2.956,-, een Persoonlijk Budget en een 13e maand. Hiernaast krijg je natuurlijk ook nog 8% vakantiegeld.
• Nadat je het opleidingsplan en de mbo 4-opleiding succesvol hebt afgerond, krijg je een promotie naar klasse 11, met een inschaling tussen € 2.889,- en € 4.127,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek. Dit bestaat uit een primair salaris in klasse 11 tussen € 2.245,- en € 3.207,-, een Persoonlijk Budget en een 13e maand. Hiernaast krijg je natuurlijk ook nog 8% vakantiegeld.
• Vanaf dag 1 krijg je een auto of bus. Geen rijbewijs? Dan betalen wij dat voor je;
• Een laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken.

Screeningsbeleid

Ons screeningsbeleid houdt, afhankelijk van de functie, in: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van cv, identiteitspapieren en diploma’s en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Neem dan contact op met Janny van Logten (Senior Corporate Recruiter) via janny.van.logten@fudura.nl of bel/app op 06-54 35 45 69.

Bedrijfsinformatie

Aangenaam, wij zijn Fudura!

Dagelijks helpen wij 25.000 ondernemingen met de verbetering van hun energieprestaties, door verbruiksinzicht en de energie-infrastructuur. Denk hierbij aan de infrastructuur voor een zon- en windpark, elektrische mobiliteit, batterij-capaciteit of een verbetering van energieprestatie. Door onze accurate meetdiensten, en als erkend meetbedrijf, geven we direct inzicht in het energieverbruik van onze klanten.
Fudura ontwerpt, realiseert, beheert en onderhoudt de duurzame energie-infrastructuur van ondernemingen en voegt data-intelligentie toe wanneer dit gewenst is. Dit doen we al tientallen jaren: daarom kennen we de Nederlandse energie-infrastructuur als onze broekzak. Onze 300 specialisten werken dagelijks aan de bestaande energie-infrastructuur en die van morgen. Zo innoveren we volop omdat we geloven in een wereld die efficiënt en eerlijk met energie omgaat.

Binnen Afdeling Operations werk je in het team Meetdiensten West. In dit team werken 5 collega’s aan de meetinrichtingen van onze zakelijke klanten in de regio Brabant-West, Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht.

Solliciteer

Junior Meettechnicus regio West

Junior Meettechnicus regio West

40 uur/week

MBO

Janny van Logten

Vragen?

Janny van Logten

janny.van.logten@fudura.nl

06-54 35 45 69