Onze medewerkers aan het woord

Luuk Brouwer

Ruim 300 medewerkers kunnen vertellen hoe het is om bij Fudura te werken. Lees hier de ervaring van Luuk Brouwer, onze Meettechnicus en ontdek hoe energiek werken voor Fudura kan zijn.

Vrijwel elk bedrijf heeft energie nodig om werk te kunnen verzetten. Daar weet Luuk Brouwer alles van. Als meettechnicus controleert en ijkt hij meetinstallaties bij de meest uiteenlopende klanten, zodat zij kunnen blijven doen waar het voor hen om gaat.

“Melkveehouderijen, bloemenkwekerijen, grote productiebedrijven…, ik kom overal. Mijn werk bij Fudura kun je dus met recht afwisselend noemen. Dat maakt het ook zo leuk. Bovendien is het mooi om te zien hoe waardevol mijn werk is voor onze klanten. Zonder een goed werkende en veilige installatie kunnen veel bedrijven gewoon niet draaien.”

Fudura Mensen Luuk Brouwer
Veilig voor klant en collega's

Veiligheid speelt een grote rol in het werk van Luuk. Het is iets waar je volgens hem continu bewust mee bezig moet zijn. “Mensen zijn geneigd om te handelen vanuit automatisme. De kans dat je dan foutjes gaat maken is natuurlijk reëel. En dat kan echt niet in mijn werk waar elektriciteit en hoogspanning aan de orde van de dag zijn. Ik ben dus altijd scherp en doe m’n werk met de volste aandacht. Ik wil een veilige situatie achterlaten voor de klant en voor een volgende collega.”

Fudura-collega’s kom je overal tegen, aldus Luuk. “Het geeft een goed gevoel wanneer ik een collega in een auto met het logo van Fudura zie terwijl ik van klant naar klant rijd. Het is een familiegevoel. En het geeft me een gevoel van trots op wat we samen neerzetten. Ik zie Fudura als een bedrijf in ontwikkeling. We zijn nieuw maar staan stevig in de grond. Samen hebben we Fudura tot een sterke speler in de markt weten te maken.”

Vooruitkijken

Omdat Fudura zo in ontwikkeling is, is er ook alle ruimte om zelf te ontwikkelen”, vervolgt Luuk. “Doorgroeien binnen Fudura is voor iedereen mogelijk. Natuurlijk gaat het er daarbij wel om dat je zelf kansen ziet en grijpt, maar ze zijn er en worden actief gecreëerd. Een organisatie met de blik op de toekomst, in alle opzichten.”