Meettechnicus Gas Noord-Brabant

Solliciteer

Als Meettechnicus Gas werk je voornamelijk bij onze klanten in de regio Noord-Brabant aan hun meetinrichtingen. Jouw werkzaamheden bestaan uit werkzaamheden aan en het in gebruik nemen van meetinrichtingen conform de Meetvoorwaarden Gas zodat de dataoverdracht goed verloopt en problemen worden voorkomen en opgelost. Uiteraard verwerk je alle door jou uitgevoerde control resultaten zorgvuldig. Fudura werkt hierin volledig geautomatiseerd. Veelal gaat dit om gasmetingen grootverbruik in het segment G2C, GXX, GVV die op afstand worden uitgelezen.

 

Bij de werkzaamheden in deze functie kom je in aanraking met bedrijfsmiddelen die elektromagnetische velden veroorzaken. Dit kan van invloed zijn op de werking van een pacemaker. Voor meer informatie klik hier.

Functie eisen

Je hebt een afgeronde opleiding mbo-4 richting Werktuigbouwkunde, AOT of Elektrotechniek en minimaal 3 jaar ervaring in de gastechniek. Je bent in het bezit van het diploma 1e monteur distributietechniek gas, en het diploma Gasstations techniek of vergelijkbaar. Bij voorkeur ben je in het bezit van een VCA-basis diploma en VIAG gecertificeerd. Voor deze functie is een goede kennis van Meettechniek Gas vereist en heb je affiniteit met Elektrotechniek. Daarnaast heb je kennis van de meetvoorwaarden Gas. Je bent bekend met distributienetten en bedrijfsvoering. Gedegen kennis van gasmeters en EVHI's is een pré. Je bent bereid tot het volgen van een opleiding tot erkend keurder EVHI.

 

Je bent in staat om problemen te analyseren en denkt creatief bijvoorbeeld bij het oplossen van een klantvraag of een storing. In je werktijden ben je flexibel, want bij ons staat de klant centraal. Resultaat- en klantgerichtheid zijn voor jou vanzelfsprekend. Je werkt geheel zelfstandig en woont in Noord-Brabant. Uiteraard ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B. Bovenal is van belang dat je een enthousiaste gastechnicus of -monteur bent, integer bent en goed met mensen om kunt gaan. Je streeft ernaar om je taken tijdig en in één in keer goed te doen. En dat alles in samenwerking met de klant en je team!

Arbeidsvoorwaarden

Ben je al enthousiast geworden? Als eigentijdse werkgever bieden wij je naast een goede balans tussen werk en privé, ook nog eens een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Het fijne van dit pakket, is dat je zelf kiest hoe je het inzet. Houd jij bijvoorbeeld van reizen? Bij Fudura krijg je 24,5 vakantiedagen, maar kun je daarnaast nog 35,5 dag bijkopen vanuit je Persoonlijk budget. Wil je liever elke maand een extra uitbetaling bij je salaris? Ook dat kan! 
Je jaarlijks vitaliteitsbudget van € 500,- is bedoeld om jou lekker in je vel te laten zitten. Bijvoorbeeld voor je sportabonnement of voedingscoach. Heb je dan nog energie over? Trainen, opleiden of een cursus volgen behoort ook nog tot de mogelijkheden. 

 

Alles op een rijtje
Naast je primair salaris ontvang je een set van secundaire arbeidsvoorwaarden van 28,7%. Hier zit o.a. je vakantiegeld, ADV en 13e maand in. Dit budget is flexibel in te zetten voor bijvoorbeeld het bijkopen van extra verlof of een extra maandelijkse uitbetaling. 
    • Afhankelijk van je persoonlijke keuzes (bijvoorbeeld uitbetalen of verlof kopen), word je ingeschaald tussen € 2.889,- en € 4.127,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek. Dit bestaat uit een primair salaris in klasse 11 tussen € 2.245,- en € 3.207,-, een Persoonlijk Budget en een 13e maand. Hiernaast krijg je natuurlijk ook nog 8% vakantiegeld. 
    • Een volledig uitgeruste Fudura-bus;
    • Een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
    • Een laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken. 
 
Screeningsbeleid
Ons screeningsbeleid houdt, afhankelijk van de functie, in: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van cv, identiteitspapieren en diploma’s en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG). 
 
Ben jij de persoon die wij zoeken?

Neem dan contact op met Misha Wittkowski (Corporate Recruiter) via 06-21989713 of misha.wittkowski@enexis.nl. 

Bedrijfsinformatie

Aangenaam, wij zijn Fudura!
Dagelijks helpen wij 25.000 ondernemingen met de verbetering van hun energieprestaties, door verbruiksinzicht en de energie-infrastructuur. Denk hierbij aan de infrastructuur voor een zon- en windpark, elektrische mobiliteit, batterij-capaciteit of een verbetering van energieprestatie. Door onze accurate meetdiensten, en als erkend meetbedrijf, geven we direct inzicht in het energieverbruik van onze klanten.  
Fudura ontwerpt, realiseert, beheert en onderhoudt de duurzame energie-infrastructuur van ondernemingen en voegt data-intelligentie toe wanneer dit gewenst is. Dit doen we al tientallen jaren: daarom kennen we de Nederlandse energie-infrastructuur als onze broekzak. Onze 300 specialisten werken dagelijks aan de bestaande energie-infrastructuur en die van morgen. Zo innoveren we volop omdat we geloven in een wereld die efficiënt en eerlijk met energie omgaat.

Solliciteer

Meettechnicus Gas Noord-Brabant

Noord-Brabant

40 uur/week

Gastechniek

MBO

Janny van Logten

Vragen?

Janny van Logten

janny.van.logten@fudura.nl

06-54 35 45 69