Onze medewerkers aan het woord

Rik Schuurman

Ruim 350 medewerkers kunnen vertellen hoe het is om bij Fudura te werken. Lees hier de ervaring van Rik Schuurman, onze Uitvoerder/Werkverantwoordelijke Middenspanning en ontdek hoe energiek werken voor Fudura kan zijn.

Passie voor techniek

“Al sinds jongs af aan ben ik erg geïnteresseerd in techniek. Als klein kind was ik al bezig om wekkerradio’s uit elkaar te halen en te kijken hoe het werkte. Dit is eigenlijk steeds meer geworden en uiteindelijk heb ik mijn hobby zelfs mijn werk kunnen maken. Als je passie in de techniek ligt, zit je hier op de goede plek!”

Veiligheid staat echt op nummer 1

“Veiligheid staat bij Fudura voorop en in mijn functie als Construction Manager gaat het voornamelijk over veiligheid. Ik zorg er voor dat de werkomgeving veilig is en dat onze monteurs veilig kunnen werken. 
De technische kant in mijn werk binnen Fudura spreekt mij aan. Ik vind het heel leuk en interessant om uit te zoeken hoe iets precies werkt en als je het hebt uitgevonden is het natuurlijk hartstikke gaaf om er een storing mee op te lossen.”

 

 

Al sinds jongs af aan ben ik erg geïnteresseerd in techniek"

Iets anders achter elke deur

“De technische uitdaging vind ik vooral in de technische installaties. Het is niet dat je een deur open doet en elke keer hetzelfde tegenkomt. Het werk is heel afwisselend en je moet goed opletten waar je mee bezig bent, het is echt een uitdaging en geen dag is hetzelfde.”

Vrijheid

“Werken bij Fudura vind ik persoonlijk heel erg fijn omdat je als medewerker veel vrijheid hebt en je je eigen tijd kan indelen. Daarbij kun je je in vrijwel elke discussie mengen en je eigen ideeën aandragen. Maar wat mij vooral heeft getrokken zijn de fijne collega’s en secundaire arbeidsvoorwaarden. Én de techniek natuurlijk!”