Romay van Splunteren

Ruim 350 medewerkers kunnen vertellen hoe het is om bij Fudura te werken. Lees hier de ervaring van Romay van Splunteren over het afstuderen bij Fudura.

Afstuderen bij Fudura - ook vanuit huis een warm welkom

Afstuderen in september 2020, een periode met Coronamaatregelen, weinig fysiek contact op werk of kantoor en een lockdown is niet ideaal. Toch heeft Romay haar afstudeerperiode goed ervaren, dat kwam mede door het warme contact met collega’s van Fudura.

Romay: “Ik raad het studenten zeker aan om (afstudeer)stage te lopen bij Fudura. Je komt in een dynamische organisatie terecht met leuke collega’s en een fijne werksfeer. Je leert ontzettend veel door onder andere de goede begeleiding, die je stimuleren om jezelf te ontwikkelen en uit te zoeken waar jouw krachten liggen. Collega’s staan open voor je ideeën en luisteren naar je. In het half jaar dat ik stage liep, heb ik erg kunnen groeien en mij kunnen ontwikkelen. Dat wordt flink gestimuleerd bij Fudura. Aan het begin van mijn stageperiode had ik een gesprek met mijn begeleidster wat ik wilde gaan leren in die periode. Zij heeft mij daarin geholpen en stimuleerde mij om het beste uit mijzelf te halen.”

Leren en ontwikkelen bij Fudura staat hoog in het vaandel. Net als onze en elkaars veiligheid & gezondheid. Iedereen werkte dan ook in deze periode vanuit huis, tenzij het echt niet anders kan.

“Normaal gesproken leer je je collega’s de eerste dag op kantoor kennen. Je hebt dan gelijk bij iedereen een beeld. Nu leerde ik collega’s soms alleen online kennen. Ondanks dat kreeg ik wel meteen een welkom gevoel bij Fudura. Iedereen was erg enthousiast en geïnteresseerd in wat ik ging doen voor de organisatie. Dat vind ik het fijne aan Fudura. Iedereen wil je graag helpen, ook al zijn ze zelf ook erg druk of is het voor hun eigen werk minder belangrijk. Samen maken we Fudura sterker.” vertelt Romay.

WerkenbijFudura Romay van Splunteren B
“Ik raad het studenten zeker aan om (afstudeer)stage te lopen bij Fudura”

“Naast mijn onderzoek werkte ik ook een aantal dagen per week mee. Ik mocht meewerken aan toffe projecten. Ik werd betrokken bij berichten plaatsen op sociale media en het lanceren van een nieuwe app die elke nieuwe medewerker download op het moment dat hij/zij in dienst treed. En ik werkte mee aan een campagne om nieuwe medewerkers te werven. Zo mocht ik ook bij de video-opnames zijn van deze video. Kun jij mij spotten?”