Projectleider regio West Nederland

Solliciteer

Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van elektrotechnische infraprojecten op 10kV niveau (transformatoren en schakelinstallaties). Dat doe je tegen zo laag mogelijke kosten, maar mét behoud van kwaliteit en veiligheid.

Wat doe je dan zoal?

  • Je ontwerpt aan de hand van klantenwensen middenspanningsinstallaties op hoofdlijnen (Basic Engineering) en je stelt vervolgens project- en ontwerpspecificaties op;
  • Je stelt kostprijscalculaties en projectplannen op t.b.v. uitbreiding, aanpassing en nieuwbouw van 10kV bedrijfsmiddelen (transformatoren, schakelinstallaties, behuizingen);
  • Je voert projecten uit, stuurt aannemers aan en zorgt voor de beschikbaarheid van voldoende vakbekwame mensen en de juiste materialen. Je bent binnen jouw projecten verantwoordelijk voor alle VGWM-gerelateerde zaken;
  • Je bewaakt de financiële en operationele voortgang (tijd, geld, mensen, middelen) van onder jouw verantwoordelijkheid vallende projecten;
  • Je verzorgt de communicatie met de opdrachtgever op alle vooraf afgesproken aspecten en rapporteert aan het management over de voortgang en resultaten van jouw projecten;
  • Je verwerkt administratie gegevens van jouw projecten in onze systemen (Salesforce en AFAS).

Bij de werkzaamheden in deze functie kom je in aanraking met bedrijfsmiddelen die elektromagnetische velden veroorzaken. Dit kan van invloed zijn op de werking van een pacemaker. Voor meer informatie klik hier.

Functie eisen

Onze Projectleider heeft een afgeronde hbo-opleiding richting elektrotechniek en enkele jaren jaren ervaring in het leiden van infraprojecten op hoogspanningsniveau. Je hebt utieraard ervaring in de energiebranche en/of bouw en/of installatiebranche en bent in het bezit van VCA - VOL

Uiteraard ben je sterk in plannen en organiseren en werk je klant- en resultaatgericht. Zo weet je het hoofd koel te houden onder stressvolle omstandigheden en ben je een “teambuilder” en sterk in het in beweging krijgen van mensen.

Arbeidsvoorwaarden

Ben je al enthousiast geworden? Als eigentijdse werkgever bieden wij je naast een goede balans tussen werk en privé, ook nog eens een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Dit pakket kun je naar jouw eigen wensen inzetten. Houd jij bijvoorbeeld van reizen? Bij ons krijg je 24,5 vakantiedagen, maar kun je daarnaast nog 35,5 dagen bijkopen!
Vind jij sporten of jezelf ontwikkelen een must? Je krijgt een budget van €500,- per jaar voor bijvoorbeeld je sportabonnement en is er budget voor het volgen van training en opleidingen.

Nog steeds enthousiast?

Je ontvangt een budget aan secundaire arbeidsvoorwaarden van 28,7% over je bruto jaarsalaris. Hierin zit o.a. je vakantiegeld, ADV en 13e maand. Dit budget is flexibel in te zetten voor bijvoorbeeld het bijkopen van extra verlof of een extra maandelijkse uitbetaling.
• Deze functie is ingedeeld in klasse 15, met een inschaling tussen € 3.240,- en € 4.629,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek;
• Een elektrische leaseauto en een 1e klas OV-kaart, inclusief gebruik van een OV-fiets;
• Een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
• Een laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken.

Screeningsbeleid

Ons screeningsbeleid houdt, afhankelijk van de functie, in: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van cv, identiteitspapieren en diploma’s en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Neem dan contact op met Janny van Logten (Senior Corporate Recruiter) via janny.van.logten@fudura.nl of bel/app op 06-54 35 45 69.

Bedrijfsinformatie

Aangenaam, wij zijn Fudura!

Dagelijks helpen wij 25.000 ondernemingen met de verbetering van hun energieprestaties, door verbruiksinzicht en de energie-infrastructuur. Denk hierbij aan de infrastructuur voor een zon- en windpark, elektrische mobiliteit, batterij-capaciteit of een verbetering van energieprestatie. Door onze accurate meetdiensten, en als erkend meetbedrijf, geven we direct inzicht in het energieverbruik van onze klanten.
Fudura ontwerpt, realiseert, beheert en onderhoudt de duurzame energie-infrastructuur van ondernemingen en voegt data-intelligentie toe wanneer dit gewenst is. Dit doen we al tientallen jaren: daarom kennen we de Nederlandse energie-infrastructuur als onze broekzak. Onze 300 specialisten werken dagelijks aan de bestaande energie-infrastructuur en die van morgen. Zo innoveren we volop omdat we geloven in een wereld die efficiënt en eerlijk met energie omgaat.

Vanwege snelle groei in Midden en West Nederland zoeken wij een ervaren en klantgerichte Projectleider die onze 10kV-infraprojecten tot uitvoering brengt.

Solliciteer

Projectleider regio West Nederland

Noord-Brabant

Projectleider regio West Nederland

40 uur/week

HBO

Vragen?

Janny van Logten

janny.van.logten@fudura.nl

06-54 35 45 69