Onze medewerkers aan het woord

Rik van de Mortel

Ruim 300 medewerkers kunnen vertellen hoe het is om bij Fudura te werken. Lees hier de ervaring van Rik van de Mortel, onze Technicus en ontdek hoe energiek werken voor Fudura kan zijn.

Werken aan 110 kV tot 150 kV installaties

“Bij Fudura werk je met unieke installaties en daarom moet je precies weten waar je mee bezig bent. Als Monteur Hoogspanning voer ik onderhoud- en inspectiewerkzaamheden uit aan hoogspanningsinstallaties. Fudura zit hier op een bedrijventerrein met 60 petrochemische fabrieken en daar verzorgen wij de energie voor. Dit houdt in dat we onderhoud doen aan 110 tot 150 kV installaties en ervoor zorgen dat ze continuïteit geven. Wij van Fudura zijn verantwoordelijk om de bedrijven van energie te voorzien.

Zeker op het gebied van midden- en hoogspanning is Fudura een bedrijf waar je goed zit als je daarmee wilt werken. Dit kom je niet elke dag tegen!”

Veiligheid

“Veiligheid is enorm belangrijk. Wij werken hier onder andere met werkvergunningen en werkplannen. Voordat we beginnen met onze werkzaamheden voeren wij altijd een Last Minute Risico-Analyse uit. Je kijkt, voordat je begint, eerst naar de risico’s en checkt er nog aanvullende maatregelen zijn die je moet treffen. Als je dan alle PBM’s hebt en alles is veiliggesteld, kunnen wij als monteurs ons werk veilig uitvoeren. Dat is wat belangrijk is bij dit werk én bij Fudura.”

Energiek en jong bedrijf

“Ik vind Fudura een prettige werkgever. Fudura is een energiek en jong bedrijf en je wordt gestimuleerd om opleidingen te volgen en jezelf te blijven ontwikkelen. Dat is iets wat ik erg belangrijk vind en binnen Fudura dan ook zeker vindt!”

Rik Van De Mortel (Technicus)
Werken aan 110 kV tot 150 kV installaties: “Dit kom je niet elke dag tegen.”