Sales Agent

Solliciteer

Als Sales Agent zorg je voor het tijdig, volledig en juist afhandelen van (commerciële) klantvragen en je bent hiermee mede verantwoordelijk voor het realiseren van de commerciële targets van Fudura. Je genereert leads, maakt offertes en geeft hieraan opvolging met als doel het behouden en commercieel uitbouwen van bestaande klanten. Je staat als eerstelijns aanspreekpunt van onze klanten dagelijks telefonisch met hen in contact.

Als Sales Agent bewaak je de klanttevredenheid en neem je proactief actie om die waar mogelijk te verhogen. Je hebt oog voor kwaliteit en weet je als geen ander in de klant te verplaatsen. Klantcommunicatie log je in ons CRM-systeem (Salesforce). Je werkt nauw samen met de Accountmanagers en collega’s van de klantenservice en de operatie.

Binnen Fudura geldt: samen zijn we sterk. Teamspirit is dus cruciaal. Je kunt bij het opdoen van benodigde product- en dienstenkennis altijd bouwen op collega’s vanuit diverse afdelingen.

Functie eisen

Voor deze functie vragen wij iemand met HBO-niveau die:

  • Zeer klant- en resultaatgerichtheid te werk gaat;
  • Communicatief vaardig is en kwaliteitsbewust handelt;
  • Beschikt over sterk ontwikkelde verkoop- en onderhandelingsvaardigheden;
  • Tenminste 3 jaar commerciële werkervaring heeft.

De markt staat onder druk. Het Salesteam wordt gestuurd op uitdagende maar haalbare targets. Onze Salesmensen tonen lef en ervaren het als een sport om zo veel mogelijk klanten voor Fudura te benaderen en aan ons te binden.

Arbeidsvoorwaarden

Ben je al enthousiast geworden? Als eigentijdse werkgever bieden wij je naast een goede balans tussen werk en privé, ook nog eens een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Dit pakket kun je naar jouw eigen wensen inzetten. Houd jij bijvoorbeeld van reizen? Bij ons krijg je 24,5 vakantiedagen, maar kun je daarnaast nog 35,5 dagen bijkopen!
Vind jij sporten of jezelf ontwikkelen een must? Je krijgt een budget van €500,- per jaar voor bijvoorbeeld je sportabonnement en is er budget voor het volgen van training en opleidingen.

Nog steeds enthousiast?

Je ontvangt een budget aan secundaire arbeidsvoorwaarden van 28,7% over je bruto jaarsalaris. Hierin zit o.a. je vakantiegeld, ADV en 13e maand. Dit budget is flexibel in te zetten voor bijvoorbeeld het bijkopen van extra verlof of een extra maandelijkse uitbetaling.

  • Deze functie is ingedeeld in klasse 13, met een inschaling tussen € 2.622,- en € 3.745,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek;
  • Een reiskostenvergoeding en een 1e klas OV-kaart, inclusief gebruik van een OV-fiets;
  • Een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
  • Een laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken.

Screeningsbeleid

Ons screeningsbeleid houdt, afhankelijk van de functie, in: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van cv, identiteitspapieren en diploma’s en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Neem dan contact op met Janny van Logten (Senior Corporate Recruiter) via janny.van.logten@fudura.nl of bel/app op 06-54 35 45 69.

Bedrijfsinformatie

Aangenaam, wij zijn Fudura!

Dagelijks helpen wij 25.000 ondernemingen met de verbetering van hun energieprestaties, door verbruiksinzicht en de energie-infrastructuur. Denk hierbij aan de infrastructuur voor een zon- en windpark, elektrische mobiliteit, batterij-capaciteit of een verbetering van energieprestatie. Door onze accurate meetdiensten, en als erkend meetbedrijf, geven we direct inzicht in het energieverbruik van onze klanten.
Fudura ontwerpt, realiseert, beheert en onderhoudt de duurzame energie-infrastructuur van ondernemingen en voegt data-intelligentie toe wanneer dit gewenst is. Dit doen we al tientallen jaren: daarom kennen we de Nederlandse energie-infrastructuur als onze broekzak. Onze 300 specialisten werken dagelijks aan de bestaande energie-infrastructuur en die van morgen. Zo innoveren we volop omdat we geloven in een wereld die efficiënt en eerlijk met energie omgaat.

De afdeling Marketing & Sales van Fudura heeft als belangrijkste uitdaging het realiseren van orderintake en omzetgroei bij zowel bestaande en nieuwe klanten.

Solliciteer

Sales Agent

Overijssel

Sales Agent

40 uur/week

MBO

Vragen?

Janny van Logten

janny.van.logten@fudura.nl

06-54 35 45 69