Wil je solliciteren bij Fudura of heb je al gesolliciteerd?

Dan is het natuurlijk goed om te weten wat je te wachten staat.
Onze sollicitatieprocedure bestaat uit een aantal stappen:

  • Zodra we je cv en motivatiebrief hebben ontvangen, kunnen we je – afhankelijk van de functie waarop je hebt gesolliciteerd – nog vragen een videopitch op te nemen.
  • Vinden we jouw sollicitatie interessant, dan nodigen we je uit voor een eerste gesprek.
  • Na een positief gesprek kan een online assessment volgen, dat bepaalde skills toetst die belangrijk zijn voor de functie waarop je hebt gesolliciteerd. Na je eerste gesprek ontvang je meer informatie over de inhoud van dit assessment.
  • Vervolgens nodigen we je uit voor een tweede gesprek.
  • Bij bepaalde (management)functies volgt een assessment na het tweede gesprek, gevolgd door een gesprek met onze directeur. Bij technische functies kun je worden uitgenodigd voor een meeloopdag.
  • Tot slot bespreken we je arbeidsvoorwaarden en prikken we samen de datum waarop je kunt starten!

Natuurlijk zorgen wij voor een warm welkom bij Fudura. Zodra je je arbeidsovereenkomst getekend hebt, krijg je een uitnodiging voor onze onboardingsapp. Daarin nemen we je alvast mee in het DNA van Fudura! 

Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met:

Janny van Logten

bel  06 - 54 35 45 69 of stuur een e-mail janny.van.logten@fudura.nl

Cynthia Storm

bel  06 - 52 64 34 19 of stuur een e-mail cynthia.storm@fudura.nl

Susanne Verboom

bel  06 - 50 27 09 52 of stuur een e-mail susanne.verboom@fudura.nl

Solliciteren in coronatijd

Bij Fudura zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s en gaat ons wervings- en selectieproces gewoon door. Het enige wat anders is, is dat de kennismakingsgesprekken online plaatsvinden via Microsoft Teams. Op deze manier kunnen we zonder fysiek contact toch met elkaar kennismaken en al je vragen beantwoorden. Geen of weinig ervaring met Microsoft Teams? We staan klaar om je hierbij te helpen.

Ook is het mogelijk om, wanneer je dat wilt en op het moment dat we zover zijn, het laatste gesprek te laten plaatsvinden op een van onze kantoorlocaties. Deze locaties zijn coronaproof ingericht volgens de laatste regels van het RIVM. Kortom: laat je door corona niet weerhouden om je ambities waar te maken en ga het gesprek met ons aan!

Bekijk alle vacatures

Wil je weten waar je ons kunt vinden?

Benieuwd van waaruit je kunt gaan werken? Je vindt Fudura op verschillende locaties verspreid over het land. Ontdek hieronder meer over onze locaties.

Vestigingen

Rik Schuurman, Uitvoerder/Werkverantwoordelijke Middenspanning

Lees hier de ervaring van Rik Schuurman, onze Uitvoerder/Werkverantwoordelijke Middenspanning en ontdek hoe energiek werken voor Fudura kan zijn.

Lees de ervaring van Rik Schuurman