Teamleider Onderhoud & Storingen

Solliciteer

Als Teamleider Onderhoud & Storingen ben je verantwoordelijk voor het team Onderhoud & Storingen in Limburg. Je geeft leiding aan het team wat belast is met het voorbereiden en uitvoeren van onderhoud aan (middenspannings-) infrastructuur.
Als Teamleider geef je uiteraard leiding aan je team volgens de Fudura manier van werken en stimuleer en begeleid je de medewerkers in hun verdere ontwikkeling. Daarnaast ben je bezig met de continue verbetering van processen, gericht op zowel de klant- als projectresultaat met uiteraard een oog voor commerciële mogelijkheden. Je werkt hiermee inhoudelijk mee met het team.
Je bent hiermee eindverantwoordelijk voor een efficiënte en effectieve planning en inzet van de medewerkers, het budget en je zorgt indien nodig voor aanvulling van de eigen personele capaciteit in overleg met de Regiomanager Zuid.

Functie eisen

Als Teamleider Onderhoud & Storingen heb je een afgeronde hbo-opleiding en minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende rol. Je hebt kennis van projectmanagement, moderne leiderschapsstijlen en kennis van onderhoudstechnieken.

Bovenal heb je een flinke drive om bij te dragen aan de ambitie van Fudura. Jezelf verder te ontwikkelen hoort daar ook bij. Het spreekt voor zich dat je beschikt over competenties als leidinggeven, ondernemerschap, resultaat- en kwaliteitsgericht en besluitvaardigheid.

Arbeidsvoorwaarden

Ben je al enthousiast geworden? Als eigentijdse werkgever bieden wij je naast een goede balans tussen werk en privé, ook nog eens een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Het fijne van dit pakket, is dat je zelf kiest hoe je het inzet. Houd jij bijvoorbeeld van reizen? Bij Fudura krijg je 24,5 vakantiedagen, maar kun je daarnaast nog 35,5 dag bijkopen vanuit je Persoonlijk budget. Wil je liever elke maand een extra uitbetaling bij je salaris? Ook dat kan!
Je jaarlijks vitaliteitsbudget van € 500,- is bedoeld om jou lekker in je vel te laten zitten. Bijvoorbeeld voor je sportabonnement of voedingscoach. Heb je dan nog energie over? Trainen, opleiden of een cursus volgen behoort ook nog tot de mogelijkheden.

Alles op een rijtje

Naast je primair salaris ontvang je een set van secundaire arbeidsvoorwaarden van 28,7%. Hier zit o.a. je vakantiegeld, ADV en 13e maand in. Dit budget is flexibel in te zetten voor bijvoorbeeld het bijkopen van extra verlof of een extra maandelijkse uitbetaling.
• Afhankelijk van je persoonlijke keuzes (bijvoorbeeld uitbetalen of verlof kopen), word je ingeschaald tussen € 4.296,- en € 6.136,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek. Dit bestaat uit een primair salaris in klasse 15 tussen € 3.338,- en € 4.768,-, een Persoonlijk Budget en een 13e maand. Hiernaast krijg je natuurlijk ook nog 8% vakantiegeld.
• Een reiskostenvergoeding en een 1e klas OV-kaart, inclusief gebruik van een OV-fiets;
• Een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
• Een laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken.

Screeningsbeleid

Ons screeningsbeleid houdt, afhankelijk van de functie, in: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van cv, identiteitspapieren en diploma’s en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Neem dan contact op met Janny van Logten (Senior Corporate Recruiter) via janny.van.logten@fudura.nl of bel/app op 06-54 35 45 69.

Bedrijfsinformatie

Aangenaam, wij zijn Fudura!

Dagelijks helpen wij 25.000 ondernemingen met de verbetering van hun energieprestaties, door verbruiksinzicht en de energie-infrastructuur. Denk hierbij aan de infrastructuur voor een zon- en windpark, elektrische mobiliteit, batterij-capaciteit of een verbetering van energieprestatie. Door onze accurate meetdiensten, en als erkend meetbedrijf, geven we direct inzicht in het energieverbruik van onze klanten.
Fudura ontwerpt, realiseert, beheert en onderhoudt de duurzame energie-infrastructuur van ondernemingen en voegt data-intelligentie toe wanneer dit gewenst is. Dit doen we al tientallen jaren: daarom kennen we de Nederlandse energie-infrastructuur als onze broekzak. Onze 300 specialisten werken dagelijks aan de bestaande energie-infrastructuur en die van morgen. Zo innoveren we volop omdat we geloven in een wereld die efficiënt en eerlijk met energie omgaat.

Binnen de afdeling Operations is de regio verantwoordelijk voor het ontwerp, de aanleg, het beheer en het onderhoud van (met name) elektriciteitsinstallaties van onze commerciële klanten. Regio Zuid werkt binnen de provincies Noord-Brabant, Limburg en Zeeland en voor regio Limburg is de functie van Teamleider vacant. De afdeling bestaat uit medewerkers met voornamelijk een technische achtergrond en is groeiende. De groei biedt kansen voor nieuwe medewerkers om mee te bouwen aan de toekomstige organisatie.

Solliciteer

Teamleider Onderhoud & Storingen

Limburg

Teamleider Onderhoud & Storingen

40 uur/week

HBO

Janny van Logten

Vragen?

Janny van Logten

janny.van.logten@fudura.nl

06-54 35 45 69