Technisch medewerker secundair

Solliciteer

Als Technisch medewerker secundair voer je controle- en montagewerkzaamheden uit aan secundaire bedrijfsmiddelen van midden- en hoogspanningsinstallaties. Je verricht kwaliteitscontroles aan zowel analoge als digitale beveiligings-, meet-, besturings- en bewakingssystemen en stelt deze mede in bedrijf.
Daarnaast test je secundaire apparatuur, evalueer je afwijkingen en storingen, rapporteer je hierover en doe je voorstellen ter verbetering. Daarbij pas je handmatig en softwarematig schakel- en beveiligingsinstellingen aan volgens door de organisatie vastgestelde richtlijnen.

Daarbij verricht je ééns in de 6 weken 1e lijns storingsdienst en ben je verantwoordelijk voor werkzaamheden die voortvloeien uit het geïmplementeerd VCA-ISO managementsysteem.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een afgeronde MBO-4 diploma richting elektrotechniek. Verder ben je in het bezit van de aanwijzing allround vakbekwaam persoon (AVP) BEI-BLS en BEI-BHS of bent bereid deze te halen. Daarnaast heb je kennis van en ervaring met het werken met beveiligingsapparatuur en besturingstechnieken, digitale en analoge technieken, onderhoudstechnieken en werkmethodes. Ook heb je kennis van ICT op het vlak van kantoorautomatisering, beheer en configureren van computers. Onze ideale kandidaat heeft ook EHBO en VOL-VCA behaald.

Je bent communicatief sterk, gedisciplineerd, resultaat- en kwaliteitsgericht.
Tot slot is het, vanwege veiligheidsrichtlijnen, noodzakelijk om vloeiend Nederlands te spreken, lezen en schrijven.

Arbeidsvoorwaarden

Als een van de beste werkgevers van Nederland hebben wij naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden veel aandacht voor de balans tussen werk en privéleven. Er zijn dan ook talrijke voorzieningen om werk en privé te combineren. Verder bieden we je een breed scala aan trainings- en opleidingsmogelijkheden. Jaarlijks wordt er met iedere medewerker een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld, waarmee jij de koers van je carrière zelf in de hand hebt. Er is dus ruime aandacht voor jouw professionele en persoonlijke groei.

Wat bieden wij?

  • Deze functie is ingedeeld in klasse 12, met een maximum van € 3.443,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek. Inclusief secundaire arbeidsvoorwaarden is het maximum salaris € 4.204,- bruto per maand;
  • Je secundaire arbeidsvoorwaarden kun je naar eigen inzicht inzetten voor het kopen van bijvoorbeeld extra verlof, een extra uitbetaling bij je salaris of bijvoorbeeld een fietsplan of extra pensioenstorting;
  • 40 vakantiedagen (inclusief ADV);
  • Goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
  • Laptop en telefoon;
  • Veel vrijheid, ruimte voor ideeën en initiatief!

Contactinformatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Thom van 't Hullenaar (Manager Recruitment) via thom.van.t.hullenaar@enexis.nl.

Bedrijfsinformatie

Fudura biedt haar zakelijke klanten een innovatieve, betrouwbare en duurzame energievoorziening op maat. De klanten van Fudura krijgen hierdoor controle over hun energieprestaties en een uitstekende service. In de energiewereld neemt Fudura een bijzondere positie in. De unieke combinatie van kennis en ervaring op het gebied van meetinformatie, energie infrastructuur en duurzame opwekking maakt het voor Fudura mogelijk om zakelijke klanten de oplossing te bieden die ze nodig hebben. Oplossingen die bijdragen aan een betrouwbare, duurzame en betaalbare energievoorziening en die waarde toevoegt voor onze klanten.

Bij de werkzaamheden in deze functie kom je in aanraking met bedrijfsmiddelen die elektromagnetische velden veroorzaken. Dit kan van invloed zijn op de werking van een pacemaker. Voor meer informatie klik hier.

Solliciteer

Technisch medewerker secundair

Limburg-Noord

Technisch Medewerker

38 uur/week

MBO

Kenmerken

Buitendienst

Kantoorfunctie

Storingsdienst

X(flexibel)-werken

Solliciteer

Vragen?

Janny van Logten

janny.van.logten@enexis.nl

06 54 35 45 69