Uitvoerder/Werkverantwoordelijke regio West

Solliciteer

Als Werkverantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor het veilig uitvoeren van alle werkzaamheden op onze middenspanningsprojecten. Bovendien voer je schakelwerkzaamheden uit in lijn met opgestelde schakelplannen en geldende veiligheidsvoorschriften.

Wat doe je dan zoal?

  • Je geeft operationele leiding aan medewerkers en/of onderaannemers die werkzaamheden uitvoeren aan MS-installaties.
  • Je coördineert de uitvoering van werkzaamheden op de projectlocaties en je ziet toe op de kwaliteit van geleverde prestaties.
  • Je houdt toezicht op het naleven van “veilig werken” en grijpt indien nodig proactief in. Dit met als doel het veiligheidsbewustzijn te verhogen. Daarnaast check je of de voorbereiding en uitvoering van werkzaamheden voldoen aan de voorschriften.
  • Verricht tweedelijns storingsdienst, lokaliseert storingen en heft deze op.
  • Stelt storingsrapporten op, evalueert storingen en doet mede voorstellen ter verbetering of aanpassing van onderhoudswerkzaamheden.
  • Je verwerkt administratie gegevens in onze systemen (AFAS).

Bij de werkzaamheden in deze functie kom je in aanraking met bedrijfsmiddelen die elektromagnetische velden veroorzaken. Dit kan van invloed zijn op de werking van een pacemaker. Voor meer informatie klik hier.

Functie eisen

Onze Uitvoerder/Werkverantwoordelijke heeft een afgeronde mbo-opleiding richting elektrotechniek en je hebt kennis van en ervaring met werkzaamheden aan MS- of HS-installaties. Aangezien veiligheid op 1 staat, heb je vakgerelateerde opleidingen gevolgd, waaronder WV-er in het kader en BEI-BHS en ben je in het bezit van VCA-VOL.

Verder werk je klant- en resultaatgericht, gedisciplineerd en ben je sterk in plannen en organiseren. Je weet het hoofd koel te houden onder stressvolle omstandigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Ben je al enthousiast geworden? Als eigentijdse werkgever bieden wij je naast een goede balans tussen werk en privé, ook nog eens een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Dit pakket kun je naar jouw eigen wensen inzetten. Houd jij bijvoorbeeld van reizen? Bij ons krijg je 24,5 vakantiedagen, maar kun je daarnaast nog 35,5 dagen bijkopen!
Vind jij sporten of jezelf ontwikkelen een must? Je krijgt een budget van €500,- per jaar voor bijvoorbeeld je sportabonnement en is er budget voor het volgen van training en opleidingen.

Nog steeds enthousiast?

Je ontvangt een budget aan secundaire arbeidsvoorwaarden van 28,7% over je bruto jaarsalaris. Hierin zit o.a. je vakantiegeld, ADV en 13e maand. Dit budget is flexibel in te zetten voor bijvoorbeeld het bijkopen van extra verlof of een extra maandelijkse uitbetaling.
• Deze functie is ingedeeld in klasse 13, met een inschaling tussen € 2.622,- en € 3.745,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek;
• Een bestickerde bedrijfsauto;
• Een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
• Een laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken.

Screeningsbeleid

Ons screeningsbeleid houdt, afhankelijk van de functie, in: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van cv, identiteitspapieren en diploma’s en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Neem dan contact op met Janny van Logten (Senior Corporate Recruiter) via janny.van.logten@fudura.nl of bel/app op 06-54 35 45 69.

Bedrijfsinformatie

Aangenaam, wij zijn Fudura!

Dagelijks helpen wij 25.000 ondernemingen met de verbetering van hun energieprestaties, door verbruiksinzicht en de energie-infrastructuur. Denk hierbij aan de infrastructuur voor een zon- en windpark, elektrische mobiliteit, batterij-capaciteit of een verbetering van energieprestatie. Door onze accurate meetdiensten, en als erkend meetbedrijf, geven we direct inzicht in het energieverbruik van onze klanten.
Fudura ontwerpt, realiseert, beheert en onderhoudt de duurzame energie-infrastructuur van ondernemingen en voegt data-intelligentie toe wanneer dit gewenst is. Dit doen we al tientallen jaren: daarom kennen we de Nederlandse energie-infrastructuur als onze broekzak. Onze 300 specialisten werken dagelijks aan de bestaande energie-infrastructuur en die van morgen. Zo innoveren we volop omdat we geloven in een wereld die efficiënt en eerlijk met energie omgaat.

Vanwege snelle groei in Midden en West Nederland zoeken wij een ervaren Uitvoerder/Werkverantwoordelijke.

Solliciteer

Uitvoerder/Werkverantwoordelijke regio West

Noord-Brabant

Uitvoerder/Werkverantwoordelijke regio West

40 uur/week

MBO

Vragen?

Janny van Logten

janny.van.logten@fudura.nl

06-54 35 45 69