Onze locaties

Je vindt Fudura op verschillende locaties verspreid over het land. Ontdek hieronder meer over onze locaties.

Assen

 

Ons kantoor in het hoge noorden regelt de werkzaamheden in, hoe kan het ook anders, de regio Noord. Deze regio omvat een flink aantal provincies, namelijk: Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel en Gelderland. Vanuit Fudura Assen werken zo’n 60 medewerkers op het gebied van Meetdiensten, Engineering & Aanleg en Onderhoud & Storingen.

Adresgegevens

Fudura Assen
Amerikaweg 16
9407 TK Assen

Capelle aan den IJssel

 

Het Fudura-kantoor in Capelle aan den IJssel is onze nieuwe locatie. Vanuit hier werken zo’n 16 collega’s op het gebied van Meetdiensten, Engineering & Aanleg en Onderhoud & Storingen in de regio West. Deze regio omvat de provincies Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Holland, Utrecht en Flevoland.

Adresgegevens

Fudura Capelle aan den IJssel
(Delta Campus BG)
Rietbaan 12
2908 LP Capelle aan den IJssel

Geleen

 

In het zuiden van het land vind je ons kantoor in Limburg. Zo’n 32 collega’s werken van hieruit voor zowel Chemelot als de hele provincie Limburg op het gebied van Meetdiensten, Engineering & Aanleg en Onderhoud & Storingen.

Adresgegevens

Fudura Geleen
Kerenshofweg 101
6167 AE Geleen

Veldhoven

 

Brabantse gezelligheid heerst op ons middelgrote kantoor in Veldhoven. Zo’n 31 collega’s werken van hieruit in de regio Brabant Oost op het gebied van Meetdiensten, Engineering & Aanleg en Onderhoud & Storingen.

Adresgegevens

Fudura Veldhoven
De Run 4441
5503 LS Veldhoven

Zwolle

 

Zwolle is het kloppend hart van onze organisatie. Op dit hoofdkantoor werken ongeveer 155 Fudura-collega’s verspreid over de afdelingen Operations, Marketing & Sales, Business Support, IT en Finance & Control.

Adresgegevens

Fudura Zwolle
Marsweg 5
8013 PD Zwolle

Utrecht

 

Utrecht een centrale locatie op 5 minuten wandelen van het Centraal Station. Het Fudura kantoor bevindt zich op de begane grond van het gebouw en heeft 16 werkplekken.

Adresgegevens

Fudura Utrecht
Daalsesingel 51
3511 SW Utrecht