Onze locaties

Je vindt Fudura op verschillende locaties verspreid over het land. Ontdek hieronder meer over onze locaties.

Assen

 

Ons kantoor in het hoge noorden regelt de werkzaamheden in, hoe kan het ook anders, de regio Noord. Deze regio omvat een flink aantal provincies, namelijk: Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel en Gelderland. Vanuit Fudura Assen werken zo’n 60 medewerkers op het gebied van Meetdiensten, Engineering & Aanleg en Onderhoud & Storingen.

Adresgegevens

Fudura Assen
Amerikaweg 16
9407 TK Assen

Eindhoven

 

Brabantse gezelligheid heerst op ons middelgrote kantoor in Eindhoven. Zo’n 31 collega’s werken van hieruit in de regio Brabant Oost op het gebied van Meetdiensten, Engineering & Aanleg en Onderhoud & Storingen.

Adresgegevens

Fudura Eindhoven
Kastanjelaan 400
5616 LZ Eindhoven

Geleen

 

In het zuiden van het land vind je ons kantoor in Limburg. Zo’n 32 collega’s werken van hieruit voor zowel Chemelot als de hele provincie Limburg op het gebied van Meetdiensten, Engineering & Aanleg en Onderhoud & Storingen.

Adresgegevens

Fudura Geleen
Kerenshofweg 101
6167 AE Geleen

Gouda

 

Het Fudura-kantoor in Gouda is splinternieuw. Vanuit hier werken zo’n 16 collega’s op het gebied van Meetdiensten, Engineering & Aanleg en Onderhoud & Storingen in de regio West. Deze regio omvat de provincies Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Holland, Utrecht en Flevoland.

Adresgegevens

Fudura Gouda
Tielweg 10
2803 PK Gouda

Zwolle

 

Zwolle is het kloppend hart van onze organisatie. Op dit hoofdkantoor werken ongeveer 155 Fudura-collega’s verspreid over de afdelingen Operations, Marketing & Sales en Business Support.

Adresgegevens

Fudura Zwolle
Marsweg 5
8013 PD Zwolle