Zonnepanelen van Fudura

In een geoptimaliseerd energiesysteem is het zelf opwekken van duurzame energie vandaag de dag niet meer weg te denken. Door het plaatsen van onze zonnepanelen kan Fudura u ook in deze behoefte voorzien. We ontzorgen u van A tot Z, waardoor u zich kunt blijven focussen op uw corebusiness.

Waarom zonnepanelen van Fudura?

Middels het opwekken van zonne-energie draagt u allereerst bij aan een duurzame toekomst. Uw (indirecte) vraag naar fossiele brandstoffen neemt af. Dit draagt bij aan de klimaatdoelstellingen die we alleen samen kunnen realiseren. Daarnaast kunt u het verduurzamen van uw energiebehoefte ook commercieel inzetten.

Indien er in uw regio sprake is van netcongestie en uw energiebehoefte stijgt, is het plaatsen van zonnepanelen één van de oplossingen die u kunt inzetten om in het gewenste (extra) capaciteit of vermogen te behalen. Daardoor wordt de groei van uw onderneming niet geremd door de schaarste op het elektriciteitsnet.

Ten slotte is het plaatsen van zonnepanelen ook financieel heel interessant. Uw energierekening gaat direct omlaag. Hierdoor kunt u een mooi rendement behalen. Zonnepanelen van Fudura kunnen worden geplaatst zonder dat u zelf hoeft te investeren. Aangezien we u volledig ontzorgen bij het plaatsen van uw zonnepanelen, houdt u naast tijd, ook de financiële middelen beschikbaar voor andere activiteiten.

Graag brengt Fudura het potentieel van uw locatie in kaart, afgestemd op uw huidige en toekomstige energiebehoefte. Wenst u ook de mogelijkheden voor uw locatie te verkennen, neem contact met ons op.

Contact opnemen

Voordelen Zonnepanelen van Fudura

Een situatiescan inclusief advies, afgestemd op uw huidige en toekomstige energiebehoefte.

Geen investering vooraf benodigd, vanaf dag één een lagere energierekening.

Kwaliteit en veiligheid, dit door gebruik te maken van zorgvuldig geselecteerde leveranciers en installateurs die werken volgens de Scope12-richtlijnen en zijn VCA** en ISO-9001 gecertificeerd. Dat geeft u, maar ook uw verzekeraar een gerust gevoel.

Zonnepanelen van Fudura passen in uw duurzame geïntegreerd energiesysteem. Fudura kan tevens de benodigde middenspanning en meetdata leveren. Eventueel ook een energieopslagsysteem.

Energy-as-a-service

Het zelf opwekken van duurzame energie middels zonnepanelen is éen van de energiecomponenten die u kunt inzetten om uw energiesysteem zo optimaal mogelijk af te stemmen op uw behoeften. Wenst u meer informatie over de Energy-as-a-service totaaloplossing van Fudura?

Klik hier

Stappenplan: Zonnepanelen van Fudura

Meer informatie?

Wilt u één of meerdere energiecomponenten toevoegen aan uw energiesysteem of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het contactformulier in of neem contact op met onze Klantenservice via het telefoonnummer 088 – 238 38 38. Bereikbaar op werkdagen van 08.00 – 17.00 uur. Wij helpen u graag verder.