Besparen

Besparen begint met inzicht, zo eenvoudig is het. Wilt u als ondernemer besparen op energie dan is helder zicht op energieverbruik en -gebruik essentieel. Wij maken dit inzichtelijk door onze grote range aan dataproducten voor geïntegreerde meter services én we vertalen alle output naar helder en optimaal inzicht. Een slimme oplossing.

Inzicht in energieverbruik

Met welke energiebesparende maatregelen u de meest rendabele duurzame stappen zet? De antwoorden zitten in intelligente data. Die verzamelen wij voor u met onze onze grote range aan dataproducten voor geïntegreerde meter services én we vertalen alle output naar helder en optimaal inzicht.

Inmiddels zijn wij de grootste aanbieder van inzicht in energiezaken. Al meer dan 25.000 zakelijke organisaties maken dagelijks gebruik van onze energiediensten en -adviezen. Waarmee kunnen we u helpen!

Optimaal profiteren van SDE voor uw zon- en windpark

Voor het grootschalig opwekken van energie met een zon– of windpark adviseren wij u graag over de beste aansluiting op het openbare elektriciteitsnetwerk op 10 of 20 kV, en helpen wij bij de vormgeving en realisatie van de distributie van de energie op uw park.

Lees meer

Fudura Besparen Off Grid
Vanuit een webbased portal kunnen alle energie-afnemers realtime informatie binnenhalen over hun energieverbruik"