Besparen op energie

Besparen op energie begint met helder inzicht in energieverbruik. De energiewereld beweegt snel en meebewegen is essentieel. Daar helpen we onze klanten bij. Met data van al onze meters die we op een heldere manier vertalen. Zo heb je optimaal inzicht en kun je beginnen met besparen.

Inzicht in energieverbruik

Benieuwd met welke energiebesparende maatregelen je de meest rendabele duurzame stappen zet? De antwoorden vind je in intelligente data. Die verzamelen wij voor je. En we vertalen alle output op een heldere manier in dashboard en analyses. Zo heb je optimaal inzicht.

We kennen de energiemarkt al tientallen jaren als onze broekzak. Onze specialisten weten daardoor precies wat jouw organisatie nodig heeft en hoe je kunt besparen. Al meer dan 25.000 zakelijke organisaties maken dagelijks gebruik van onze energiediensten en adviezen. Waarmee kunnen we jou helpen?

Grip op jullie energieprestatie

Met onze online energiemodule Fudura Pro heb je volledig inzicht in je energieverbruik. Je vindt er alle data van jullie meters, rapportages op maat en onze adviezen. Zo houd je grip op alle energieprestaties en kun je besparen. Ontdek hoe Fudura Pro werkt.

Meer over Mijn Fudura Pro

Optimaal profiteren van SDE voor jouw zon- en windpark

Bijna elke onderneming heeft duurzame doelen, wij hebben de kennis en diensten zodat jullie ze behalen. Want met ons profiteer je optimaal van de Stimulering Duurzame Energietransitie en Klimaattransitie (SDE). Voor het grootschalig opwekken van energie met een zon– of windpark adviseren wij je over de beste aansluiting op het openbare elektriciteitsnetwerk – op 10 of 20 kV. Ook helpen we bij de vormgeving en realisatie van de distributie van de energie op jullie park. Samen bouwen we aan de energie-infrastructuur van vandaag én morgen.

Lees meer

Fudura Besparen Off Grid
Klantverhaal NS Stations Over Fudura 1

Vanuit een webbased portal kunnen alle energie-afnemers realtime informatie binnenhalen over hun energieverbruik

Bjorn Kouwenhoven Projectleider