Besparen

Behoefte aan meer inzicht in je energieverbruik?

Als je efficiënter omgaat met energie, bespaar je kosten. Door het energieverbruik van jouw organisatie te monitoren en visueel te maken, wordt een afwijking in jouw verbruik snel inzichtelijk. En dan kun je gaan besparen, met de juiste maatregelen uiteraard. Die besparingen kunnen flink oplopen en tegelijkertijd wordt jouw organisatie duurzamer.

Door analyse van jullie energieverbruik ontdek je precies waar en waarop je kunt besparen. Hoeveel energie verbruiken jullie bijvoorbeeld nog als je organisatie gesloten is? Het gebouw kan altijd duurzamer, dát is onze ervaring.

Besparen op de volgende punten:

  • Verlichting: vaak blijkt er na werktijd nog onnodig veel verlichting te branden. En gebruik je al energiezuinige LED verlichting?
  • Verwarming: wanneer gaat de cv-installatie aan in jouw bedrijf? Hoe is het gesteld met de temperatuur in jouw gebouw buiten de kantoortijden? Zijn er nog isolatiemogelijkheden?
  • Ventilatie: is de installatie goed afgesteld? Soms werken koeling en verwarming niet optimaal samen. Ook dan gaat er kostbare energie verloren.
  • Gecontracteerd transportvermogen: dit is het vermogen dat je maximaal mag afnemen van jouw netbeheerder. Heb je een grootzakelijke aansluiting (elektriciteit > 3x80 ampère of gas > 40 m³ per uur) dan kun je mogelijk besparen wanneer je hier (ver) onderblijft.

Behoefte om even te sparren?

Heb je nog vragen of behoefte om te sparren? Onze collega's staan altijd klaar om je te helpen. Neem contact op voor al je vragen of bekijk de FAQ voor jouw antwoord.

Neem contact op

Mdw headset bureau