Optimaal profiteren van SDE voor jouw zon- en windpark?

Jouw duurzame doelstellingen vormen ons uitgangspunt, en met onze expertise en services zorgen wij dat je deze realiseert. Samen sterken we de energie-infrastructuur van nu en de toekomst.

Grootse energieopwekking zoals in zonne- of windparken vraagt om de beste aansluiting, en in uitdagingen zoals netcongestie staan wij jou bij. Wij zorgen voor de verdeling en realisering van de energie in jouw park. Wij leveren, installeren en zorgen voor onderhoud aan infrastructuurdiensten, zoals schakelinstallaties (indien nodig, inclusief behuizing) en transformatoren - essentieel voor de aansluiting.

Daarnaast leveren wij een compleet pakket aan meetdiensten voor stroom. Dat is naast uniek in de markt vooral een voordeel voor jouw onderneming. Met onze inzichtmodules; heb je altijd en overal inzicht in jullie verbruik. Met alle voorzieningen bij één partij schakelt dat een stuk sneller.

Voorwaarden SDE+ of SDE++ subsidie

SDE+ subsidie is beschikbaar voor alle ondernemers, instellingen en non-profitorganisaties. Je komt in aanmerking wanneer je hernieuwbare energie gaat produceren. Hierbij zijn er 5 categorieën:

  • biomassa
  • geothermie
  • water
  • wind
  • zon

De SDE++ regeling is in september 2020 gepubliceerd. Deze regeling is een nieuw en breder vervolg op de eerdere SDE+ regeling, met niet alleen subsidies ter stimulering van hernieuwbare energieproductie, maar ook andere industriële CO2-reducerende technieken. Op 6 juni 2023 gaat de eerste aanvraagronde van dit jaar van start met een budget van 8 miljard, zie: RVO.

De aangewezen categorieën voor de SDE++ in 2020 zijn: Hernieuwbare elektriciteit, Hernieuwbaar gas, Hernieuwbare warmte (WKK), CO2-arme warmte en CO2-arme productie.

Behoefte om even te sparren?

Heb je nog vragen of behoefte om te sparren? Onze collega's staan altijd klaar om je te helpen. Neem contact op voor al je vragen of bekijk de FAQ voor jouw antwoord.

Neem contact op

Mdw headset bureau