Inzicht in je energieprestaties

Grip op de energieprestatie met Mijn Fudura Pro

Met onze online energiemodule Mijn Fudura Pro heb je inzicht in al jullie energieverbruik. Je vindt er alle data van jullie meters, rapportages op maat en onze adviezen. Zo houd je grip op alle energieprestaties. Ontdek hoe Mijn Fudura Pro werkt.

Scherpe blik op energiezaken

Een abonnement op onze energiemodule Mijn Fudura Pro biedt je die scherpe blik op energiezaken. Ben je dagelijks bezig met alle energiestromen in jullie bedrijfsprocessen? Dan is deze energiemodule perfect voor jou. Zo maak je in een handomdraai bijvoorbeeld analyses, data exports en rapporten. De module heeft heldere dashboards en is een praktische tool voor jullie benchmarking.

Snel afwijkingen signaleren

Met de tool houd je grip op de performance. Is het energieverbruik ineens anders dan normaal? In de app stel je eenvoudig een alarm in voor afwijkingen. Zo ben je direct op de hoogte en kun je ingrijpen als dat nodig is. Met onze energiemodule onderneem je duurzamer, doelgerichter én resultaatgerichter.

Voordelen Mijn Fudura Pro

Inzicht in jullie daadwerkelijke energieverbruik.

Ontvang per e-mail rapporten, analyses, signaleringen en data exports op maat. Via bijvoorbeeld api of ftp.

Eenvoudig jullie energieverbruik vergelijken. Maak analyses van de energiestromen per locatie en vergelijk de prestaties, stromen en verschillende periodes.

Praktische tool voor benchmarking. Spoort automatisch besparingen op. Ideaal voor organisaties met minimaal drie vestigingen.

Fudura Werken Bij

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze producten en diensten? Bekijk de veelgestelde vragen en vind je antwoorden.

Dit kan via Mijn Fudura. Heb je Mijn Fudura Go? Dan heb je inzicht in het energieverbruik op alle aansluitingen en kun je analyses maken van jullie verbruik per locatie en periode. Nog geen Mijn Fudura Go? Vraag het kosteloos aan.

Aanmelden Mijn Fudura Go 

Goed om te weten: het verbruik dat uit een indirecte meter gelezen wordt, moet nog omgezet worden. In Mijn Fudura krijg je inzicht in het feitelijke verbruik. De overzetverhouding bereken je zo:

  • Berekenen Vermogen (kW): stand X factor Vermogen X overzetverhouding
  • Bereken Energie (kWh; kvArh): verschil 2 standen X factor energie X overzetverhouding

Kom je er niet uit? Bel dan naar 088 – 238 38 38. Op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Met de kosteloze energiemodule Mijn Fudura Go heb je inzicht in jullie energieverbruik op alle aansluitingen en maak je eenvoudig analyses van het verbruik per locatie en periode. Mijn Fudura Pro is onze betaalde energiemodule en dus uitgebreider. Met een abonnement op Pro heb je naast de diensten van Go inzicht in de volledige data. Ook vind je er maatwerkrapportages, onze adviezen en kom je snel in contact met onze adviseurs.

Meer over Mijn Fudura Go

Meer over Mijn Fudura Pro

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Mijn Fudura GO
Lopende en/of historische data in je gratis online Portal

Mijn Fudura Pro
Uitgebreidere datarapportage in een persoonlijk online portal

FTP van de klant
Lopende en/of historische data die we op jullie server kunnen plaatsen

FTP van Fudura
Lopende en/of historische data die we op onze server zetten, zodat je het zelf kunt bekijken

Webservices/API
Datarapportage die je vanaf onze server in kunt zien

P4
Lopende en/of historische data van kleinverbruik aansluitingen

Benieuwd wat er kan? Neem even contact met ons op. 

Contactformulier

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Wij zijn een meetbedrijf. Als meetbedrijf zijn we gecertificeerd om energiemeters te plaatsen, te beheren en te onderhouden. Daarnaast meet een meetbedrijf het energieverbruik op basis van de wettelijk gestelde meetcode en meetvoorwaarden gas.

De netbeheerder is eigenaar en beheerder van het gas- en elektriciteitsnet. Zij zijn verantwoordelijk voor kabels en leidingen met bijbehorend onderhoud. Een netbeheerder kies je niet zelf. Wie je netbeheerder is, hangt af van de plaats waarin je bedrijf is gevestigd. Wil je weten wie je netbeheerder is? Bekijk het in het EAN-codeboek. 

Een energieleverancier levert elektriciteit en/of gas aan particulieren en bedrijven. De energie kan ingekocht worden bij producenten of door de leverancier zelf geproduceerd worden. Je kiest zelf je energieleverancier.
EAN Codeboek

Stappenplan nieuwe grootverbruik aansluiting

 

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Wij zijn meer dan zomaar een meetbedrijf. We zijn een gecertificeerde specialist in het meten van energiestromen en maken dit inzichtelijk zodat je energie én kosten bespaart. Maar we doen nog veel meer. Zo hebben we slimme softwareoplossingen, zoals Mijn Fudura Go en Pro en verzorgen wij jullie energie-infrastructuur van A tot Z. Bijvoorbeeld met transformatoren, meetinstallaties, schakelinstallaties en laadpalen voor elektrisch vervoer. Als marktleider helpen we ruim 25.000 zakelijke klanten in heel Nederland, in het bedrijfsleven en de publieke sector, met betrouwbaar en effectief energiemanagement. Meer weten over ons? Lees het hier.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Alle vragen