Mijn Fudura Pro

Grip op de energieprestatie

Zijn energiemonitoring en energiemanagement belangrijke aspecten van uw bedrijfsvoering, dan is de energie inzichtmodule Pro uw onmisbare informatiesysteem. U beschikt namelijk altijd over de meest volledige data, over maatwerk rapportages en de adviezen van Fudura.

Grip op uw energieprestaties?

Met een abonnement op energiemodule Mijn Fudura Pro krijgt u die scherpe blik op energiezaken en kunt u sturen op de performance. Deze zeer uitgebreide energiemonitor is voor u hét systeem wanneer u dagelijks bezig bent met de energiestromen in uw bedrijfsprocessen. U maakt onder meer analyses, data exports en rapporten. U beschikt over heldere dashboards en een praktische tool voor uw benchmarking.

Doelgericht resultaat

Bovendien ontvangt u signaleringen en alarmeringen over afwijkende energiebewegingen. Hiermee kunt u direct sturen en bijsturen op uw performance. Met de energie inzichtmodule Pro onderneemt u duurzamer, doelgerichter én met resultaat.

Voordelen Mijn Fudura Pro

Inzicht in uw energieverbruik zodat u weet wat het daadwerkelijk verbruik is geweest. Ontvang per e-mail rapporten, analyses, signaleringen en uitgebreide, maatwerk data exports (b.v. api, ftp).

Eenvoudig uw verbruik te vergelijken: maak analyses van de energiestromen per locatie en vergelijk de energieprestaties, -stromen en periodes.

Gemak met een praktische tool voor benchmarking. Spoort automatisch besparingen op. Mijn Fudura Pro is ideaal voor organisaties met minimaal drie vestigingen.

Fudura Werken Bij

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over dit product? Bekijk de veelgestelde vragen en vind uw antwoorden.   

U kunt uw verbruik inzien op Mijn Fudura. Heeft u de inzichtmodule Mijn Fudura Go? Hiermee krijgt u inzicht in uw energieverbruik op alle aansluitingen en kunt u analyses maken van uw verbruik per locatie en periode. heeft u nog geen Mijn Fudura Go? Vraag de inzichtmodule nu kosteloos aan.

Meld u nu aan 

Goed om te weten dat het verbruik dat uit een indirecte meter gelezen wordt, nog omgezet moet worden. In Mijn Fudura krijgt u inzicht in het feitelijke verbruik. De overzetverhouding wordt als volgt berekend:

  • Berekenen Vermogen (kW): stand X factor Vermogen X overzetverhouding
  • Bereken Energie (kWh; kvArh): Verschil 2 standen X factor energie X overzetverhouding

Komt u er niet uit neem dan contact op met onze Klantenservice via telefoonnummer 088 – 238 38 38.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Met de kosteloze inzichtmodule Mijn Fudura Go krijgt u inzicht in uw energieverbruik op alle aansluitingen en kunt u analyses maken van uw verbruik per locatie en periode. Met een abonnement op de professionele inzichtmodule Mijn Fudura Pro beschikt u naast de diensten van Go altijd over de meest volledige data, maatwerk rapportages, en de adviseurs en adviezen van Fudura. 

Meer over Mijn Fudura Go

Meer over Mijn Fudura Pro

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Mijn Fudura GO
Lopende en/of historische data in de online Portal (kosteloos)

Mijn Fudura Pro
Uitgebreide lopende en/of historische data in de online Portal

FTP van de klant
Lopende en/of historische data die wij op uw server kunnen plaatsen

FTP van Fudura
Lopende en/of historische data die wij op onze server zetten, zodat u deze in kunt zien

Webservices/API
Lopende en/of historische data die u  van onze server in kan zien

P4
Lopende en/of historische data van kleinverbruik aansluitingen

Neem voor de mogelijkheden voor een offerte contact op met onze Sales afdeling middels het contactformulier.

Contactformulier

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Een meetbedrijf is gecertificeerd om energiemeters te plaatsen, te beheren en te onderhouden. Daarnaast meet een meetbedrijf het energieverbruik op basis van de wettelijk gestelde meetcode en meetvoorwaarden gas. Fudura behoort tot deze groep. De netbeheerder is eigenaar en beheerder van het gas- en elektriciteitsnet. Zij is verantwoordelijk voor kabels en leidingen met bijbehorend onderhoud ervan. Een netbeheerder kunt u niet kiezen. Wie uw netbeheerder is, hangt af van de plaats waarin uw bedrijf gevestigd is. Wilt u weten wie uw netbeheerder is? Dit kunt u nagaan via het EAN-codeboek. Een energieleverancier levert elektriciteit en/of gas aan particulieren en bedrijven. De energie kan ingekocht worden bij producenten of door de leverancier zelf geproduceerd worden. U kunt zelf uw energieleverancier kiezen. 

EAN Codeboek

 

Stappenplan nieuwe grootverbruik aansluiting

 

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Fudura is meer dan een meetbedrijf, wat inhoudt dat ze gecertificeerd specialist is in het meten van energiestromen. Deze maken wij voor u inzichtelijk zodat u energie én kosten bespaart. Wat doet Fudura nog meer? Naast slimme softwareoplossingen zoals Mijn Fudura Go en Pro verzorgen wij de infrastructuur van energie. Denkt u hierbij aan transformatoren, meetinstallaties, schakelinstallaties en laadpalen voor elektrisch vervoer. Als marktleider helpen we ruim 25.000 zakelijke klanten in Nederland, in het bedrijfsleven en de publieke sector, aan een betrouwbaar en effectief energiemanagement. Wilt u meer weten? Bekijk dan zeker de pagina Wij zijn Fudura.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Alle items