Blijf aan het stuur met Neartime Meetdata

Altijd actueel inzicht in jouw elektriciteitsverbruik om direct je energiekosten te beheersen en je handelsresultaten te verbeteren.

Vraag Neartime Meetdata aan

We weten dat de prijzen voor gas en elektriciteit onvoorspelbaar kunnen zijn. Maar met onze Neartime Meetdata haal je er het beste uit.

Optimaliseer jouw bedrijfsactiviteiten

Ontdek hoe efficiënt je gebruik maakt van energie en optimaliseer je activiteiten met Fudura. We installeren slimme elektriciteitsmeters en maken de verzamelde gegevens om de vijf minuten zichtbaar. Hierdoor krijg je betrouwbare en actuele informatie om je bedrijfsprocessen voortdurend te sturen en te optimaliseren. Het resultaat? Besparingen op je energiekosten en een duurzamere organisatie.

Onverwachte storingen of afwijkingen in je elektriciteitsverbruik? Ontdek ze snel en moeiteloos met onze Neartime Meetdata. Zo blijf je de verandering een stap voor.

Klaar voor de toekomst

Onze slimme Neartime Meetdata wordt geleverd via een API die je kunt koppelen aan je eigen energiemanagementsysteem. Het enige wat je nodig hebt, is een kleine aanpassing in je software. Zo ben je al klaar voor de toekomst en kun je uitbreiden naar elke gewenste dataresolutie.

En er is meer op komst!

Onze nieuwe elektriciteitsmeter kan straks ook je Power Quality controleren. Belangrijk voor een betrouwbare energievoorziening, want moderne elektronica en zonnepanelen kunnen de kwaliteit van je netspanning beïnvloeden. Dit kan leiden tot storingen en snellere slijtage van je apparatuur. Bij Fudura bieden we verschillende diensten aan om de Power Quality te verbeteren en zo jouw bedrijfsprestaties te vergroten.

Behoefte om even te sparren?

Heb je nog vragen of behoefte om te sparren? Onze collega's staan altijd klaar om je te helpen. Neem contact op voor al je vragen of bekijk de FAQ voor jouw antwoord.

Neem contact op

Mdw headset bureau