Bespaar door inzicht in jullie gasgebruik

Heb je de ambitie om te besparen op jouw gasverbruik? Als je een grootverbruik gasaansluiting hebt en jouw verbruik minder dan 170.000 m3 is, kun je meteen beginnen.

Dankzij technologische evoluties, zoals slimme meters die al jaren in huishoudens gebruikt worden, kunnen we nu ook bedrijven helpen om in te spelen op deze gunstige ontwikkeling. Dit maakt automatische meteruitlezing mogelijk zodat je jouw verbruik en daarmee jouw kosten veel beter in de gaten kunt houden. Hiervoor is het waarschijnlijk nodig om jouw meter aan te passen. Zodra je dit gecontroleerd hebt, kun je jouw verbruik eenvoudig volgen via de inzichtmodule Mijn Fudura Go.

Uitleesbare meter

Controleer via ons of jouw gasmeter geschikt is om maandelijks inzicht te krijgen. Is jouw meter niet geschikt? Geen zorgen, neem dan actie. Er heeft een wetswijziging plaatsgevonden waarbij de meetfrequentie van jaarlijks naar maandelijks is gegaan, wat betekent dat alle meters op 1 februari 2020 maandelijks uitleesbaar moeten zijn.

Als je al klant bij ons bent, hoef je niets te doen. Wij nemen contact met je op met gerichte informatie als je een aanpassing nodig heeft. Wil je na de aanpassing van jouw meter elke maand gefactureerd worden op basis van jouw werkelijke verbruik, neem dan contact op met jouw lokale netbeheerder om de frequentie van 'jaarlijks' te veranderen in 'maandelijks’. En natuurlijk krijg je kosteloos inzicht in jouw verbruik met Mijn Fudura Go.

Behoefte om even te sparren?

Heb je nog vragen of behoefte om te sparren? Onze collega's staan altijd klaar om je te helpen. Neem contact op voor al je vragen of bekijk de FAQ voor jouw antwoord.

Neem contact op

Mdw headset bureau