Factuur

Op jouw factuur zie je de producten en/of diensten waar je voor hebt gekozen via Fudura. We hebben duidelijk gespecificeerd welke dat zijn. Deze specificiteit is een nieuw element op onze facturen en we kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over de inhoud.

Misschien komen sommige producten je niet bekend voor, vooral als het gaat om middenspanningsinstallaties zoals transformatoren, schakelinstallaties en behuizingen - deze zijn doorgaans opgeborgen in plekken waar je geen toegang toe hebt. Vandaar dat we de producten voor je hebben uitgelicht.

Transformatoren

Een onderstaand schema laat de transformator productgroep zien die op je factuur zou kunnen verschijnen. We illustreren dit in beeld en beschrijven het duidelijk, zodat je precies weet wat je krijgt en wat de kosten zijn. Op de specificaties kan je enkele algemene acroniemen vinden. Op de specificatie ziet u mogelijk de volgende algemene afkortingen staan:

  • MS: Middenspanning. Dit is een spanning van 10.000 volt ofwel 10kV (kilovolt).
  • kVA: Kilovoltampère, eenheid van elektrisch vermogen. Het vermogen dat een installatie kan leveren.

 

Transformator

We noemen dit op je factuur als:

  • Huur MS transformator x kVA
  • Huur MS transformator x kVA (gh)

Functie:
Het lokale netwerk levert een spanning van 10.000 volt. Deze spanning is hoog om verlies van energie over grote afstanden te minimaliseren. Een transformator is nodig om deze hoge spanning naar het standaard bedrijfsspanning van 400/250V om te zetten.

Vermogen:
Fudura biedt je verschillende transformatoren met een bereik van 100-250-400-630-1.000-1.600-2.000 en 2.500 kVA.

Toevoeging (gh):
Transformatoren hebben een systeem om warmte af te leiden naar de buitenwand. Standaard zijn transformatoren gevuld met olie. Voor specifieke situaties wordt (het duurdere) giethars gebruikt. Als dit het geval is, wordt dit apart vermeld op de factuur met de toevoeging (gh).

Compact station deuren open

Station

We noemen dit op je factuur als:

  • Huur prefab station type x

Functie:
Meestal bevindt de transformator zich in een betonnen huisje op jouw terrein.

Typen:
De afbeelding toont het meest voorkomende type. Er kunnen andere vormen en materialen voorkomen.

Compactstation

Heb je nog meer vragen?

Misschien vragen over hoe wij je ondersteunen? Op deze pagina vind je ook antwoorden op veelgestelde vragen. Je kan ook contact opnemen met onze klantenservice via telefoonnummer 088 - 238 38 38. We zijn beschikbaar op werkdagen van 08.00 uur tot 17.00 uur. Of je kan ons een bericht sturen via het contactformulier.

Contactformulier

Mdw headset bureau