Onze infradiensten, jouw bedrijfszekerheid en continuïteit

Hoogspanning

Fudura is dé partij die jouw bedrijf verder helpt als het gaat om grote vermogensaanvragen in de energievoorziening. Al decennia lang verzorgen wij het beheer van tientallen vermogenstransformatoren en hoogspanningsstations bij gerenommeerde klanten als NAM, Chemelot/USG, Sabic en Nyrstar. Deze ervaring nemen we mee als we samen met een partner je helpen met een op maat gemaakte oplossing op het gebied van energie-infrastructuur.

Meer weten? Neem contact op

Hoogspanning: een totaaloplossing op maat

Financiële vrijheid door Fudura

In de wereld van grootschalige industriële energievoorziening begrijpen wij als Fudura de immense financiële uitdagingen die gepaard gaan met de aanschaf van hoogspanningstransformatoren. Voor bedrijven zoals die van jou, waar elke schakel van het productieproces afhankelijk is van een ononderbroken energiestroom, is de financiële investering in een hoogspanningstransformatorstation substantieel.

Het is onze missie om jouw bedrijf de mogelijkheid te bieden om voorop te blijven lopen in technologische innovatie en industriële vooruitgang, zonder dat de financiële lasten een belemmering vormen. Fudura neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de investering van de hoogspanningsinfrastructuur op zich, waardoor jouw bedrijf de broodnodige financiële ruimte krijgt om te groeien en te excelleren. Het resultaat is niet slechts een energievoorziening, maar een strategische financiële zet die de weg opent naar ongekende mogelijkheden.

Interesse om de investering van jouw hoogspanningsinfrastructuur uit handen te geven?

Neem contact op

Of het nu gaat om laag,- midden- of hoogspanning, wij ontzorgen je zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: jouw bedrijfsvoering.

Nieuwsbericht: Hoogspanningstation USG geautomatiseerd

Bij USG in Geleen heeft het Fudura SI-team (Secundaire Installaties) een bestaande hoogspanningsinstallatie op het Chemelot-terrein opnieuw geautomatiseerd met moderne SICAM A8000-technologie: "Als het om energie gaat, kiezen wij voor inzicht en betrouwbaarheid". 

Lees het nieuwsbericht

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel met onze adviseur om de mogelijkheden te bespreken. We staan op werkdagen voor je klaar tussen 08.00 - 17.00 uur. Of stel je vraag via ons contactformulier.

Neem contact op