Zonne-energie in een geïntegreerd landschap

Wilt u direct besparen op de energierekening of is het bijdragen een groene toekomst een belangrijke pijler voor uw bedrijf? Het zelf opwekken van zonne-energie is dan een belangrijke stap. Wij vinden het vooral belangrijk dat u als organisatie ‘in control’ bent als het gaat om uw energie-infrastructuur.

Direct contact met onze adviseur

Heeft uw regio te maken met netcongestie? 

Sla extra opgewekte zonne-energie op in een batterij

Waarom zonnepanelen van Fudura?

 

Fudura Driessen 100823 25

Erkend energiespecialist

Van fundament tot maatwerk

Als erkend meetbedrijf en energiespecialist zijn wij dé ideale partij om zonnepanelen te plaatsen. Met onze diepgaande kennis van energiebehoeften kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden die perfect aansluiten op de specifieke behoeften van elk bedrijf.

Zonnepanelen Van Fudura2

Lease of koop

Flexibele samenwerking

Huur eenvoudig de benodigde energie-oplossingen bij Fudura. Onze flexibele propositie stelt bedrijven in staat om kostenefficiënt te profiteren van slimme meters, transformatoren, laadpalen, zonnepanelen en batterijsystemen, terwijl wij installatie, onderhoud en metingen verzorgen. Uw toekomst, zonder grote investeringen. Kopen kan ook.

Fudura PD Mijn Fudura Go

Meten & weten

Van data naar kostenbesparing

Wij bieden meerwaarde door nauwkeurige energieprestaties te meten met slimme meters en deze data te vertalen naar waardevolle inzichten. Dit stelt bedrijven in staat om hun energieverbruik te optimaliseren, kosten te verlagen en duurzame beslissingen te nemen voor een succesvolle toekomst.

Stappenplan: Zonnepanelen van Fudura

Geïnteresseerd?

Wilt u één of meerdere energiecomponenten toevoegen aan uw energiesysteem of bent u benieuwd naar de mogelijkheden met zonne-energie? 

Stel uw vraag