Zonne-energie geïntegreerd in jouw energie-infrastructuur

Direct besparen op je energierekening of bijdragen aan een groene toekomst? Het zelf opwekken van zonne-energie is dan een onmisbare stap. Zorg dat je als organisatie ‘in control’ bent over je energie-infrastructuur.

Direct contact

Waarom zonne-energie van Fudura?

Tussenmeter

Vanuit de basis naar een integrale oplossing

Als meetbedrijf zijn wij expert in de energie-infrastructuur. Vanuit deze basis weten wij onze batterijen, laadpalen en zonnepanelen eenvoudig in te passen in een integrale oplossing. Hierbij kijken we specifiek naar de huidige situatie en de toekomstige wensen van jouw bedrijf.

Zonnepanelen Van Fudura15 Breed

Van huur of koop tot premium oplossingen

Bij ons huur je heel gemakkelijk alles wat je nodig hebt. Daarbij regelen wij de installatie, het onderhoud en de metingen. Liever kopen? Dat kan natuurlijk ook. Vanwege onze huurpropositie, werken wij enkel met premium oplossingen. Duurzame zonnepanelen moeten lang meegaan.

Mijn Fudura 2

Simulatie van je toekomstige energie-infrastructuur

Wij voeren uitgebreide simulaties uit van jouw gewenste energieverbruik en schetsen toekomstige scenario’s voor het opwekken van duurzame energie. Zo weet je precies wat je echt nodig hebt en maak je jouw organisatie toekomstbestendig.

Netcongestie in jullie regio? 

Sla de extra opgewekte zonne-energie dan op in een slimme batterij.

Lees verder

In 5 stappen naar zonne-energie

Interesse in zonne-energie?

Wil je één of meerdere energiecomponenten toevoegen aan jullie energiesysteem of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zonne-energie?

Neem contact op