Meerdere leveranciers op een aansluiting (MLOEA)

Besparen door de keuzemogelijkheid van meerdere energieleveranciers

Het meest voordelige energietarief voor het elektriciteitsverbruik, terwijl u profiteert van het hoogste tarief voor het terugleveren van zonnestroom aan het net. Dat moet u als ondernemer gunstig in de oren klinken. Wij helpen u hier graag bij.

Duurzaam denken vraagt om een andere manier van denken. Vooral waar het gaat om ontwikkelingen op het gebied van opwekking in de vorm van zon- en windenergie, de opslag van energie en elektrisch rijden. In deze gevallen is het handig om meerdere energieleveranciers op één aansluiting te hebben. Maar ook voor vastgoedbedrijven, corporaties en als pandbeheerder met onderhuurders. Sinds maart 2018 is dit mogelijk door de wetswijziging “meerdere leveranciers op één aansluiting (MLOEA)” en helpen wij u hier graag bij.

Voordelen met Fudura

Wij helpen om een grootverbruik aansluiting goed in te richten zodat u profiteert van het meest gunstige tarief van diverse energieleveranciers.

Vaak geen extra aansluiting nodig, waar we dit vaak op afstand kunnen regelen en realiseren.

Laat Fudura het regelen

Is Fudura momenteel uw erkend meetbedrijf? Dan weten wij direct wat we kunnen doen. Waarbij we u kunnen ontzorgen om alles met de netbeheerder te regelen: zo kunt u snel profiteren zonder al te veel te doen.

Neem contact op

Contactpagina

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over dit product? Bekijk de veelgestelde vragen en vind uw antwoorden.  

Fudura is meer dan een meetbedrijf, wat inhoudt dat ze gecertificeerd specialist is in het meten van energiestromen. Deze maken wij voor u inzichtelijk zodat u energie én kosten bespaart. Wat doet Fudura nog meer? Naast slimme softwareoplossingen zoals Mijn Fudura Go en Pro verzorgen wij de infrastructuur van energie. Denkt u hierbij aan transformatoren, meetinstallaties, schakelinstallaties en laadpalen voor elektrisch vervoer. Als marktleider helpen we ruim 25.000 zakelijke klanten in Nederland, in het bedrijfsleven en de publieke sector, aan een betrouwbaar en effectief energiemanagement. Wilt u meer weten? Bekijk dan zeker de pagina Wij zijn Fudura.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Een meetbedrijf is gecertificeerd om energiemeters te plaatsen, te beheren en te onderhouden. Daarnaast meet een meetbedrijf het energieverbruik op basis van de wettelijk gestelde meetcode en meetvoorwaarden gas. Fudura behoort tot deze groep. De netbeheerder is eigenaar en beheerder van het gas- en elektriciteitsnet. Zij is verantwoordelijk voor kabels en leidingen met bijbehorend onderhoud ervan. Een netbeheerder kunt u niet kiezen. Wie uw netbeheerder is, hangt af van de plaats waarin uw bedrijf gevestigd is. Wilt u weten wie uw netbeheerder is? Dit kunt u nagaan via het EAN-codeboek. Een energieleverancier levert elektriciteit en/of gas aan particulieren en bedrijven. De energie kan ingekocht worden bij producenten of door de leverancier zelf geproduceerd worden. U kunt zelf uw energieleverancier kiezen. 

EAN Codeboek

 

Stappenplan nieuwe grootverbruik aansluiting

 

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Alle items