Meetdiensten

Meerdere energie-leveranciers op één aansluiting

Stap je met meerdere energieleveranciers over op één aansluiting (MLOEA) om duurzaamheid efficiënt te benutten? Verlaag het tarief van je elektriciteitsverbruik en verhoog het rendement bij het terugleveren van zonne-energie. Deze aantrekkelijke deal is precies wat we bij Fudura voor je willen verzilveren.

We begrijpen dat duurzame overgangen een nieuwe denkwijze vereisen. Specifieke ontwikkelingen, zoals zonne- en windenergie, energieopslag en elektrisch rijden, vereisen flexibiliteit in je energieleverancierskeuze. Dit geldt ook voor vastgoedbedrijven, corporaties en pandbeheerders met onderhuurders. Dankzij de wetswijziging "meerdere leveranciers op één aansluiting (MLOEA)" sinds maart 2018, maken wij dit eenvoudig voor je mogelijk.

Voordelen met Fudura

Ervaar de voordelen van Fudura's hulp als we je grootverbruik aansluiting zo configureren dat je optimaal profiteert van concurrerende tarieven van verschillende energieleveranciers. Geen gedoe met extra aansluitingen, we regelen en realiseren dit op afstand.

Laat Fudura  voor je zorgen!

Als Fudura momenteel je erkende meetbedrijf is, weten we direct wat we moeten doen. We ontzorgen je door alles met de netbeheerder te regelen, zodat je snel kunt profiteren zonder je in te spannen.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze producten en diensten? Bekijk de veelgestelde vragen en vind je antwoorden.

Wij zijn meer dan zomaar een meetbedrijf. We zijn een gecertificeerde specialist in het meten van energiestromen en maken dit inzichtelijk zodat je energie én kosten bespaart. Maar we doen nog veel meer. Zo hebben we slimme softwareoplossingen, zoals Mijn Fudura Go en Pro en verzorgen wij jullie energie-infrastructuur van A tot Z. Bijvoorbeeld met transformatoren, meetinstallaties, schakelinstallaties en laadpalen voor elektrisch vervoer. Als marktleider helpen we ruim 25.000 zakelijke klanten in heel Nederland, in het bedrijfsleven en de publieke sector, met betrouwbaar en effectief energiemanagement. Meer weten over ons? Lees het hier.

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Wij zijn een meetbedrijf. Als meetbedrijf zijn we gecertificeerd om energiemeters te plaatsen, te beheren en te onderhouden. Daarnaast meet een meetbedrijf het energieverbruik op basis van de wettelijk gestelde meetcode en meetvoorwaarden gas.

De netbeheerder is eigenaar en beheerder van het gas- en elektriciteitsnet. Zij zijn verantwoordelijk voor kabels en leidingen met bijbehorend onderhoud. Een netbeheerder kies je niet zelf. Wie je netbeheerder is, hangt af van de plaats waarin je bedrijf is gevestigd. Wil je weten wie je netbeheerder is? Bekijk het in het EAN-codeboek. 

Een energieleverancier levert elektriciteit en/of gas aan particulieren en bedrijven. De energie kan ingekocht worden bij producenten of door de leverancier zelf geproduceerd worden. Je kiest zelf je energieleverancier.
EAN Codeboek

Stappenplan nieuwe grootverbruik aansluiting

 

Heeft de informatie op deze pagina je geholpen?
   

Alle vragen